« Nogomet
objavljeno prije 14 godina
STANKO POKLEPOVIĆ

Cilj Hajduka je osvajanje titule prvaka Hrvatske

Trener Hajduka izjavio je kako je glavni cilj njegove momčadi u idućoj sezoni, kada proslavlja 100 godina svog postojanja, osvajanje titule prvaka Hrvatske

(YouTube)
Više o

Hajduk

,

Stanko Poklepović

"Spremni smo ući u okršaj za prvo mjesto trudit će mo se da ostvarimo taj cilj koji je prioritetan jer klub slavi svoju 100-tu godišnjicu", rekao je Poklepović.

Uoči početka prvenstva, Hajduk će odigrati dvije utakmice -14. srpnja na Poljudu protiv njemačkog HSV-a iz Hamburga, a zatim 17. srpnja na Maksimiru utakmicu Superkupa protiv osvajača minulog prvenstva Dinama.

Odgovarajući na novinarska pitanja Poklepović je rekao kako i nogometni treneri u Hrvatskoj imaju mogućnost primjenjivati "određene promjene" u taktici koje su se pkazale na aktualnom Svjetskom nogometnom prvenstvu u Južnoj Africi, te da su u tom pogledu najviše pokazale reprezentacije Njemačke i Nizozemske.

Po Poklepovićevom tumačenju, neke neatraktivne ekipe na Svjetskom prvenstvu ostvarile su dobar rezultat, dok je više favoriziranih reprezentacija napadački orijentiranih imalo poteškoća u obrani te su gubili utakmice ispadali iz natjecanja.

"Treneri trebaju tražiti srednje rješenje, odnosno napraviti takav raspored koji će omogućiti jednu sigurnost igre prema naprijed , ali i čvrstu igru prema natrag. To je rezime ovog Svjetskog nogometnog prvenstva". kazao je Poklepović. (hina/metro-portal)

07.07.2010. 14:21:31
Novi komentar
nužno
nužno