« Hrvatska
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
UFF

Cijene goriva niže na svim pumpama

Eurodizel je sada na svim pumpama jeftiniji od 10 kuna za litru, dok je Eurosuper 95 između 10.68 i 10.69 kuna

Gorivo je jeftinije
Gorivo je jeftinije (Arhiva)
Više o

gorivo

,

cijene goriva

,

nove cijene goriva

Nafne kompanije snizile su u srijedu cijene goriva na svojim benzinskim postajama nakon što je u utorak to učinila INA. Prema informacijama koje je prikupio portal cijenegoriva.info, cijena jedne litre najprodavanijeg goriva u Hrvatskoj, Eurosupera 95, stoji 10,68 i 10,69 kuna, ovisno o kompaniji. Cijena jedne litre Eurodizela, pak, kreće se u rasponu od 9,89 do 9,97 kuna.

Točne cijene goriva mogu se pogledati na internetskom portalu cijenegoriva.info. Naime, jedino na portalu cijenegoriva.info korisnici mogu saznati trenutno važeće cijene goriva u Hrvatskoj te izračunati koliko će uštedjeti. Odabirom vrste te količine goriva mogu doznati koliko će uštedjeti ako gorivo toče na najjeftinijoj u odnosu na najskuplju benzinsku postaju.

Podsjetimo, iako je slobodno formiranje cijena benzina u Hrvatskoj dočekano s odobravanjem, ipak potrošači su zakinuti. Aktualne cijene benzina i dizela potrošači mogu vidjeti na takozvanim totemima na benzinskim postajama, a budući da ih neke postaje nemaju, tek prilikom točenja goriva. 

14.05.2014. 12:16:00
Novi komentar
nužno
nužno