« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci

Christina Applegate pobijedila rak radikalnom metodom

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

rak dojke

,

Christina Applegate

,

borba protiv raka

Glumica Christina Applegate (36), nezaboravna Kelly Bundy iz Bračnih voda, objavila je u utorak u televizijskoj emisiji da je zbog raka morala odstraniti obje dojke, ali i dodala kako nalazi pokazuju da je time pobijedila opaku bolest.

Applegate, koja je vijest da boluje od raka priopćila javnosti početkom mjeseca, obavila je dvostruku mastektomiju mjesec dana nakon što joj je rak ustanovljen, rekla je glumica u ABC-evoj emisiji "Good Morning America".

Applegate je rekla da je genetski bila sklona raku i da je druga operacija bila potrebna kako bi se smanjio rizik povratka bolesti nakon što je već uklonjena jedna dojka.

Priznala je kako je teško nositi se s činjenicom da su joj obje dojke kiruški odstranjene.

"Ponekad plačem, ponekad čak i vrištim. Jako se razljutim kada se počnem samosažaljevati. No, sve je to dio oporavka", rekla je američka glumica.

Applegate je govorila i o svojoj majci koja je također preboljela rak dojke i bila joj velika potpora u borbi s tom opakom bolešću.

Ona će idućih mjeseci imati operaciju rekonstrukcije dojki, a u intervjuu ABC-u pokazala je svojim obožavateljima da nije izgubila smisao za humor. (HINA)

20.08.2008. 14:44:45
Novi komentar
nužno
nužno