« Televizija
objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca
SERIJE

Chris Noth i Keisha Castle-Hughes u igranoj seriji Discovery Channela Manifesto

Serija prati priču kako je FBI raskrinkao Teda Kaczynskog poznatog kao Unabomber, jedog od najozloglašenijih kriminalnih umova u svijetu.

FBI za petama Unabomberu
FBI za petama Unabomberu (Discovery Channel)
Više o

Unabomber

,

Paul Bettany

,

serija Manifesto

,

Chris Noth

Chris Noth ("Dobra žena", "Seks i grad") i Keisha Castle-Hughes ("Roadies", "Igra prijestolja") pridružuju se glumačkoj postavi igrane serije MANIFESTO, koja će se ove godine prikazati na Discovery Channelu.

Serija prati priču kako je FBI raskrinkao Teda Kaczynskog (Paul Bettany, "Gangster No. 1", "Kapetan Amerika: Građanski rat), poznatog kao Unabomber, jedog od najozloglašenijih kriminalnih umova u svijetu. Snimanje počinje u Atlanti, 30. siječnja pod redateljskom palicom Grega Yaitanesa ("Quarry", "Banshee").

Noth će glumiti Dona Ackermana, šefa jedinice FBI-a u Bay Area, koji je nadzirao operaciju Unabomber. Castle-Hughes glumi Tabby, agenticu koja se udružuje s FBI agentom Jimom "Fitzom" Fitzgeraldom, (Sam Worthington, "Greben Spašenih", "Avatar"), jednim od najboljih profilera ljudi u povijesti FBI-ja čiji je radikalni pristup prikupljanju podataka u konačnici raskrinkao Kaczynskog. Noth, Castle-Hughes i Worthington se pridružuju Paulu Bettanyju ("Gangster No. 1", "Kapetan Amerika: Građanski rat") koji glumi Teda Kaczynskog.

MANIFESTO otkriva kako je Jim "Fitz" Fitzgerald izazvao poznate načine prikupljanja podataka svojim novim radikalnim pristupom. Fitzgerald se bavio profiliranjem ljudi, ali njegov fokus na lingvistiku je postao od vitalnog značaja za rješavanje slučaja. On je bio uvjeren kako se ključ za otkrivanje pravog identiteta Unabombera nalazi u njegovu Manifestu, detaljnim Kaczynskijevim zapisima.

MANIFESTO su producirali Lionsgate i Trigger Street Productions. Kevin Spacey, Dana Brunetti, Troy Searer i Greg Yaitanes su izvršni producenti. John Goldwyn je izvršni producent u ime Discoveryja. Jim Fitzgerald ima ulogu producenta-savjetnika.

23.01.2017. 16:10:00
Novi komentar
nužno
nužno