« Spektakli
objavljeno prije 15 godina
brutalac

Chris Brown priznao napad na Rihannu

Pjevač je na sud došao pokorno s majkom

(Getty Images)
Više o

Rihanna

,

Chris Brown

Američki R&B pjevač Chris Brown u ponedjeljak je pred sudom priznao krivnju za napad na bivšu djevojku, pop zvijezdu Rihannu, a učinio je to u nagodbi s tužiteljstvom koje za njega traži uvjetnu zatvorsku kaznu u trajanju od pet godina.

Izvođač hitova "Run It" i "Kiss Kiss", Brown će morati najmanje 180 dana obavljati društveno koristan rad u Virginiji, državi u kojoj živi.

Dvadesetogodišnji pjevač, koji se ispričao na saslušanju pred prvostupanjskim sudom u Los Angelesu, optužen je zbog napada i prijetnje bivšoj djevojci Rihanni u veljači.

Brown je navodno napao Rihannu tijekom vožnje prema hotelu, večer prije svečanosti dodjele nagrade Grammy. Na fotografijama, koje su dospjele u neke medije, 21-godišnja Rihanna ima modre usne i modrice oko očiju.

Objava presude zakazana je za 5. kolovoza. Brown bi se mogao suočiti s petogodišnjom zatvorskom kaznom proglasi li ga sud krivim.

"Mislim da je za pohvalu što ste preuzeli odgovornost za svoje postupke", rekla je sutkinja Patricia Schnegg.

Pjevača je obvezala da ne smije prilaziti Rihanni bliže od pedeset metara, a i događaje vezane uz njihov posao kad joj se smije približiti na najviše deset metara. Brown, koji je na sud došao u pratnji majke, obraćao se sudu tihim glasom.

Izvor: Hina

23.06.2009. 11:48:25
Novi komentar
nužno
nužno