« Clubbing
objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci
SRETAN

Chew The Fat! Croatia slavi 4. rođendan u Tvornici uz bass i hip-hop

Očekuje vas proslava na 2 floora. Uz gostovanje drum'n'bass teškaša u Velikom pogonu, u Malom će Tone Tuoro predstaviti svoj novi EP ''Prepared For Life''

Chew The Fat! slave 4. rođendan
Chew The Fat! slave 4. rođendan (Arhiva)
Više o

Tvornica kulture

,

Chew The Fat Croatia

Chew The Fat! Croatia, opako dijete bassa, 22.11. slavi 4. rođendan u oba pogona Tvornice kulture. Kao jedan od programa koji si je uzeo za zadatak promovirati bass scenu, proteklih godina CTF! Cro nije bio nimalo milosrdan prema vašem umu i tijelu i nije vas štedio masnog bassa, drum'n'bassa, trapa i odličnog provoda.

Ovog puta slavljenički nastavlja u istom tonu, te u goste dolazi drum'n'bass teškaš TC (Don't Play Rec., UK). Uz njega u Velikom pogonu nastupaju i rezidenti Yesh i DMT, a za vizuale je zadužen VJ -polygon. U Malom pogonu nastupit će Tone Tuoro koji promovira svoj novi EP, Fil Tilen, Sunny Sun (SLO), DJ Don Tom i DJ SF koji će vas rasplesati s hip-hopom, ritmom i stihovima.

Ograničeni broj ulaznica za ranoranioce u pretprodaji možete pronaći na prodajnim mjestima Entria po cijeni od 25 kuna, dok će na ulazu u klub trebati izdvojiti 35 kuna do 00:30, a 45 kuna nakon. Početak je u 23 sata.

TC je drum'n'bass teškaš poznat po svojim trakama kao što su 'Tap Ho', 'Do You Rock?', 'Where's My Money' te najnovijem hitu 'Get Down Low'. Jedan je od rijetkih DJ-eva i producenata koji uspijevaju kombinirati komercijalni uspjeh, a istovremeno imati poštovanje underground zajednice. O njegovom uspjehu govori i činjenica da je izdao službene remikseve za Ceelo Greena, Rihannu, DJ Fresh & Dipla, te surađivao s Pendulumom i Sub Focusom.

Njegova produkcija je pravi mamac za plesni podij, a u prilog tome govori činjenica da se našao na vrhu nacionalne BBC1 Dance ljestvice, a dobio je i BBC1 Drum & Bass nagradu za najboljeg producenta. Veliki pogon će dodatno zagrijati i rezidenti Yesh i DMT sa selekcijom rođendanskog bassa uz slavlje za oči VJ -polygona.

U Malom pogonu vas očekuje meka hip-hopa. Tone Tuoro ovaj put će biti u ulozi MC-ja koji predstavlja svoj novi EP ''Prepared For Life'' u old school hip-hop stilu. Fil Tilen tek radi na albumu prvijencu, ali je zato poznat po svom spoju rapa i elektronske bass glazbe te brzom rapu. Pridružuje im se DJ Sunny Sun iz Rijeke s trenutnom adresom u Sloveniji, a ovaj državni freestyle podprvak predstavit svoj funky stil i produkciju. Za pultom će ih također popratiti DJ Don Tom i DJ SF.

Pretprodaja u sustavu Entrio

VELIKI POGON: BASS

► TC (Don't Play, UK)

https://www.facebook.com/tc.bristol

http://www.tcdnb.com/

► Yesh (CTF!Cro, JabbaTon Rec.)

http://www.facebook.com/djyesh

http://www.mixcloud.com/yesh/

http://soundcloud.com/yesh-zagreb

 

► DMT (CTF!Cro, Black Light)

http://www.soundcloud.com/djdmt

http://www.soundcloud.com/inurface

http://www.dmtproductions.com/

 

► VJ -polygon (CTF!Cro)

 

 

MALI POGON: HIP HOP

► FIL TILEN

https://www.facebook.com/pages/Fil-Tilen/115580621822825

https://soundcloud.com/fil-tilen/

► TONE TUORO

http://www.facebook.com/anton.tonetuoro

http://www.youtube.com/user/ToneTuoro

► Sunny Sun (SLO)

► DJ Don Tom

► DJ SF

15.11.2013. 15:35:00
Novi komentar
nužno
nužno