« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 4 mjeseca

Cher priznala vezu s Cruiseom

Pjevačica potvrdila stari trač u tjednu u kojem se odlučila na povratak

Fotografija vijesti
Više o

Cher

,

Tom Cruise

Mediji su dalekih osamdesetih bili na dobrom tragu. Tada se, naime, pisalo da je Cher, pjevačica na vrhuncu karijere, u vezi s mladom glumačkom zvijezdom iz ‘Top Guna’ Tomom Cruiseom.

I jedno i drugo su na takve upite odgovarali demantijem ili su ‘mudro šutjeli’. Neočekivani obrat dogodio se jučer, dvadesetak godina nakon ‘afere’, kada je Cher konačno priznala da je ljubovala s petnaest godina mlađim Cruiseom. - Tom je bio jednostavno neodoljiv. No, ne razumijem tu priču sa scijentologijom - kazala je Cher, koja je utabala put za Nicole Kidman i Katie Holmes, ne želeći o toj temi ništa više dodatno komentirati.

Prekinuta mirovina- Cher je tri godine vjernosti hotelu Caesars Palace u Las Vegasu, gdje je donedavno nastupala Celine Dion, naplatila sto milijuna funti.
- Nakon završetka svjetske turneje 2002. godine, Cher je objavila odlazak u mirovinu.
Pjevačica koja je s vremenom postala sinonim za plastične operacije, nije bez razloga odlučila baš sada podignuti malo tabloidne prašine. Ovoga je vikenda Cher potpisala unosan ugovor, kojim je iznenada odlučila poništiti vlastitu odluku o glazbenom umirovljenju. Naime, Cher je ovoga vikenda objavila da će sljedeće tri godine redovito nastupati u poznatom hotelu Caesars Palace u Las Vegasu, gdje je donedavno svoju višegodišnju gažu kraju privela kanadska diva Celine Dion.

Šarmer ‘Tom je bio jednostavno neodoljiv’, bilo je sve što je Cher imala za reći medijima kada je napokon odlučila priznati davnu vezu sa slavnim glumcem.Slavna 61-godišnja pjevačica, koja je prve zvjezdane trenutke doživjela prije više od četrdeset godina u duetu Sonny & Cher, dobit će za svoj novi angažman honorar od sto milijuna funti. - Vizualno će show izgledati nevjerojatno. Imat ćemo drugačiju scenu za svaku pjesmu - izjavila je oduševljena zvijezda.

Cher je posljednji put pjevala prije pet godina, kada je bila na oproštajnoj turneji, koja se protegla od Sjeverne Amerike i Europe do Australije i Novog Zelanda. Tada je za mirne umirovljeničke dane zaradile 95 milijuna funti.

Još nije poznato što Tom Cruise, vodeća holivudska zvijezda i samoprozvani glasnogovornik scijentologije, ima reći na najnovije ‘podvige’ svoje bivše ljubavnice. 

Piše: METRO
11.02.2008. 00:53:16
Novi komentar
nužno
nužno