« Kultura
objavljeno prije 8 godina
DOĐITE

CeKaTe slavi 35. rođendan!

U subotu 14. svibnja, povodom 35. rođendana, Centar za kulturu Trešnjevka organizira cjelodnevno slavlje i pregršt raznovrsnog programa za sve generacije

Svi na rođendan CeKaTea!
Svi na rođendan CeKaTea! (CeKaTe)
Više o

Centar za kulturu Trešnjevka

,

rođendan

,

Cekate

CeKaTe, kako ga skraćeno i popularno nazivaju korisnici i njegovi suradnici, već 35 godina kreira programe za zajednicu, dostupne svima. Ovom prilikom, 14. svibnja, Centar još jednom otvara svoja vrata, predstavljajući najzanimljiviji materijal iz svoje arhive te raznolik kulturni program, nastojeći i tom prilikom ponuditi kreaciju, zaigranost i zanimljivost sadržaja.

Slavit će se u CeKaTe-u tijekom cijele godine - u pripremi su novi multimedijski, coworking i projekti koji proizlaze iz međunarodnih suradnji. No, uvod u cijelu priču cjelodnevni je program koji će se odvijati u svim prostorima Centra, od galerije do učionica, foajea, atrija i ostalih prolaznih prostora.

Građani će imati priliku besplatno sudjelovati na radionicama, otvorenju izložbe, koncertnim programima, performansima i drugim kulturnim događanjima na kojima će se prisjetiti programski bogate prošlosti CeKaTe-a, ali i upoznati se sa sadašnjim i budućim aktivnostima i smjerovima u kojima će Centar, najponosniji na vlastitu prepoznatljivost daleko izvan granica kvarta, krenuti.

Detaljan raspored i sadržaj slavlja bit će objavljen uskoro, a ulaz na sve programe biti će besplatan!

Više informacija pronađite na službenim stranicama CeKaTe-a te na Facebook eventu.

06.05.2016. 14:26:00
Novi komentar
nužno
nužno