« Ostali sportovi
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
DAVIS CUP

Čačić: Susret Hrvatske i Srbije bit će spektakl

Predsjednik Hrvatskog teniskog saveza Radimir Čačić izjavio je kako se pripreme teniskih reprezentacija Hrvatske i Srbije odvijaju bez poteškoća te da se očekuje spektakl

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Cropix)
Više o

Srbija

,

tenis

,

Davis Cup

,

Hrvatska

"Najveći dio organizacijskih tereta nosi tvrtka Sportski grad (koja upravlja Spaladium Arenom) i ljudi u toj tvrtki su kompetentni i vrlo angažirani za ovaj susret teniskih reprezentacija Hrvatske i Srbije. Ovog trenutka ne vidim nikakve poteškoće", izjavio je Čačić za Hinu.

"Ja očekujem fantastičan spektakl u Spaladium Areni i ozračje u kojem će se maksimalno, ali i korektno navijati za našu reprezentaciju uz prihvaćanje kvalitetnih poteza naših protivnika", kazao je Čačić.

Pri tomu je upozorio kako se teniski suci striktno pridržavaju pravila. "Jedno od pravila je civilizirano navijanje, a u suprotnom kažnjava se igrač ili momčad, te o tomu treba voditi računa kako zbog eventualnog navijačkog izgreda naš igrač i naša reprezentacija ne bi dobili kaznu od sudaca", naglasio je Čačić.

Dodao je kako vjeruje da će redarstvenici i zaštitari biti na visini zadatka. "Vidjeli smo jučer na košarkaškoj utakmici Cibona - Partizan u zagrebačkoj Areni što znači pravodobna reakcija u kojoj su redarstvenbe službe uklonile jednog navijača, a da nisu tako reagirale incident je mogao biti puno gori", kazao je Čačić. (hina/metro-portal)

26.04.2010. 19:38:50
Novi komentar
nužno
nužno