« Hi-tech
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
NOVOSTI

BYOD edukacija u Hrvatskoj

Program edukacije namijenjen je prvenstveno mrežnim i sistem administratorima koji već posjeduju znanja iz Cisco mrežne sigurnosti

Postanite BYOD stručnjak
Postanite BYOD stručnjak (Shutterstock)
Više o

edukacija

,

Cisco

,

NetAkademija

,

Bring Your Own Device

,

BYOD

BYOD iliti Bring Your Own Device revolucija koja je zahvatila svijet, polako stiže i u Hrvatsku. Više puta nagrađivana i poznata NetAkademija uhvatila se prva u koštac s tim „sigurnosnim pitanjem" uvodeći novi program Dizajn i implementacija BYOD rješenja.

Kada govorimo o BYOD praksi, ne radi se samo o površnom trendu kojim bi poslodavci stjecali bodove kod zaposlenika i prema „van" kao moderna i fleksibilna kompanija, već, kada zagrebemo ispod površine, zapravo govorimo o računalnoj sigurnosti. Stoga, prilikom implementacije primjene metode, potrebno je izvršiti sigurnosne preduvjete, naravno, od strane profesionalca ili specijalizirane tvrtke. Zato smo i odlučili uvesti ovaj program. - objašnjava Marta Alić, voditeljica prodaje i marketinga na NetAkademiji.

A sudeći po stalnom porastu štednje unutar tvrtaka, potražnja za spomenutim stručnjacima mogla bi ubrzo nadrasti ponudu. Također, statistika među američkim zaposlenicima pokazala je kako 81% njih koristi privatne aparate za obavljanje poslovnih zadataka, 31% spaja se na Wi-Fi mrežu poslodavca te ih u prosjeku 35% čini to bez ikakve „zaštite".

Program edukacije namijenjen je prvenstveno mrežnim i sistem administratorima koji već posjeduju znanja iz Cisco mrežne sigurnosti, te je posvećen prvenstveno zahtjevima koje mobilni klijenti postavljaju pred mrežnog administratora.

Inače, kao dugogodišnja Cisco akademija, NetAkademija je lider u mnogim programima tijekom trinaestogodišnjeg postojanja. Proglašena najboljom lokalnom akademijom u EMEA regiji, nositeljica nagrada Education Recognition, Extraordinary Contributions, Pioneer Recognition te CCNP Excellence Award. NetAkademija je i Academy Support Center za 37 akademija u Hrvatskoj, BiH te čak Velikoj Britaniji te Instructor Training Center.

Novi program edukacije kreće tokom ožujka 2014. godine, a upisi su već u tijeku na stranicama NetAkademije.  

26.02.2014. 09:39:00
Novi komentar
nužno
nužno