« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca
BFS

Bug Future Show 2018 - veći i bolji

Pod nazivom 'Five Star Experience', predavači i panelisti će posjetiteljima pokazati uređaje, trendove i tehnologije budućnosti, koje će naše živote učiniti još boljima, zabavnijima, opuštenijima

Bug Future Show opet pomiče granice
Bug Future Show opet pomiče granice (BFS)
Više o

Bug Future Show 2018

Peti, jubilarni Bug Future Show (BFS) 2018, koji počinje u srijedu, 31.siječnja, od 10,30 sati, uz generalno pokroviteljstvo Hrvatskog Telekoma.

Kako i priliči jubilarcima, BFS 2018 će svojim sadržajem i predavanjima nadmašiti prethodne. Pod nazivom 'Five Star Experience', predavači i panelisti će posjetiteljima pokazati uređaje, trendove i tehnologije budućnosti, koje će naše živote učiniti još boljima, zabavnijima, opuštenijima, svrsishodnijima, pa i luksuznijima. Kako kažu organizatori, na BFS se njeguje kultura tolerancije, prijateljstva, uživanja u strasti prema tehnologiji, pa u tom duhu pripremaju priredbu koja će posjetiteljima pružiti iskustvo s pet zvjezdica.

Ovogodišnji BFS će svojim keynote predavanjem otvoriti poznata američka tech blogerica i podcasterica Myriam Joire. Ona će predstaviti pet najizglednijih digitalnih pokretača tech industrije, koji imaju šansu iskorijeniti stres, siromaštvo, ratove, bolest i zlo. Myriam je, također, i developerica, poduzetnica, evanđelistica i konzultantica te queer aktivistica, a njeno bogato iskustvo seže od uredničke pozicije na Engadgetu do savjetnice u Pebbleu.

Slijedi panel rasprava o developerskom životu u Hrvatskoj i inozemstvu, koju će moderirati Bugov izvršni urednik i direktor programa BFS - Dragan Petric. Potom će Alan Sumina CEO Nanobita ispričati kako je iz garaže i kroz igru pozicionirao Nanobit u jedan od naših najvećih tech izvoznika, glavni menadžer Ubera za regiju Davor Tremac će dočarati kakvo će biti iskustvo s Uberom u bliskoj budućnosti, a jedan od naših najpoznatijih znanstvenika iz CERN-a, Ivica Puljak, će predočiti što nas, kiborge, čeka u sljedećih 100 godina te o tužnoj budućnosti svemira, ali i sjajnoj bližoj budućnosti čovječanstva.

Ta i mnoga druga predavanja, kao i zanimljive rasprave čekaju vas na BFS 2018 te se nadamo da ćete nam se pridružiti i ove godine. Detaljan program možete pogledati na: http://bfs.bug.hr/ 

30.01.2018. 09:29:00
Novi komentar
nužno
nužno