« Život
objavljeno prije 9 godina
RADIONICA

Budite ponosan vlasnik svog psa

Radionica je dio kampanje u kojoj Indigovci žele potaknuti sadašnje i buduće vlasnike na odgovorno vlasništvo i aktivno bavljenje psima

Dođite na radionicu
Dođite na radionicu (Udruga Indigo)
Više o

Udruga Indigo

,

Workshop by Nenad Novak

,

Nenad Novak

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo u suradnji sa trenerom Nenadom Novakom organizira radionicu  "Workshop by Nenad Novak pt II".  Radionica je zapravo dio kampanje u kojoj Indigovci žele potaknuti sadašnje i buduće vlasnike na odgovorno vlasništvo i aktivno bavljenje psima.  

Neke od tema koje će se obrađivati na radionicu su: socijalizacija štenadi i odraslih pasa, poboljšanje komunikacijskih vještina između čovjeka i psa, sprečavanje neželjenog ponašanja, osnove poslušnosti, susret sa drugim psima i mnoge druge.

Radionica će se održati 7. lipnja 2015 godine s početkom u 9h na adresi Radnička 9, Rakitje. 

Svi zainteresirani se mogu prijaviti na mail: priave.indigo@gmail.com  Kotizacija za radionicu je 100kn za osobe sa psom, a bez pasa 50kn.

Sav prihod od radionice namjenje je za zbrinjavanje napuštenih životinja pod skrbi Udruge Indigo.

Nenad Novak se počeo baviti športsko-radnom kinologijom 1988 u sklopu kluba za obuku službenih i sportskih pasa "Zagreb". Počeo je s polaganjem raznih ispita te natjecanjima s vlastitim psima, a zatim je i sam položio potrebne ispite i zadovoljio uvjete te je postao dio stručnog kadra Hrvatskog kinološkog saveza i ima sve licence za rad sa psima (instruktor za rad s psima, markirant prve kategorije).

Osim toga, Nenad je i FCI sudac za rad školovanih pasa, član je sudačkog pool-a FCI-a te član HKS-ovog povjerenstva za športsku radnu kinologiju. Također je i vlasnik hotela i škole za pse "Karly". Na prvenstvu Hrvatske 2013. godine bio je prvi po programu IPO 1.

Nenad je odškolovao mnoge pse i ljude te je kroz dugogodišnji rad stekao iznimno iskustvo i znanje u radu s psima.

Sve informacije o radionici možete pratiti i na stranici događaja te na facebook stranici Udruge Indigo

29.05.2015. 08:31:00
Novi komentar
nužno
nužno