« Život
objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci
BRIDGE CENTRE PROMOCIJA

Britanska klinika održava natjecanje za besplatno osvajanje jajašca

Sretna dobitnica osvojit će kao nagradu zdravo jajašce, pri čemu će moći odabrati boju kože žene donatorice, njezino podrijetlo i razinu obrazovanja

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

in vitro

,

potpomognuta oplodnja

,

jajašce

,

bridge centre klinika

Britanska Klinika za potpomognutu oplodnju Bridge Centre, svojim je pacijenticama ponudila sudjelovanje u natjecanju za besplatno osvajanje jajašca, promičući na taj način svoje usluge, prenosi britanski tjednik Sunday Times.

Sretna dobitnica osvojit će kao nagradu zdravo jajašce, pri čemu će moći odabrati boju kože žene koja je jajašce donirala, njezino podrijetlo i razinu obrazovanja, čime se, kako ističe britanski tjednik zaobilazi britanski zakon.

Žene zainteresirane za besplatnu oplodnju in vitro, pozvane su da se prijave na seminar koji će u Londonu organizirati američka klinika GIVF iz američkog grada Fairfaxa.

"Sudionice seminara, koji počinje u srijedu 17. ožujka, dobit će besplatan tretman umjetne oplodnje u Sjedinjenim Državama, odakle potječu donatorice jajašca, u vrijednosti od 14.300 eura", izvijestila je klinika.

Prodaja jajašaca u Velikoj Britaniji je zabranjena, a donatorica jajašca moći će upoznati dijete, ako to bude željela, kada ono napuni 18 godina. U SAD-u je prodaja jajašaca legalizirana. Za prodaju jajašca, koje kvalitetom zadovoljava visoke medicinske kriterije, donatorica (u dobi od 19 do 32 godine) može dobiti oko 10.000 dolara. (hina/metro-portal)

14.03.2010. 15:26:00
Novi komentar
nužno
nužno