« Metro World News
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec
poduzeti nešto

Brazilci na ulicama traže ljubav

U prosvjednom maršu samaca koji zahtijevaju ljubav zaljubila se 53 para

(Corbis)
Više o

prosvjed samaca

,

Ibirapuera park

,

želim curu

Oko 3.000 slobodnih djevojaka i muškaraca okupilo se u nedjelju u Ibirapuera parku u Sao Paulu, na prosvjedu u potrazi za ljubavi. Aktivisti koji su nosili transparente s natipisima -'Tražim dečka' i 'Želim curu' htjeli su se na taj način našaliti sa svojim nesretnim slobodnim statusom i pokušati na novi način pronaći partnera do Valentinova, koje se u Brazilu slavi 12. lipnja.

Prosvjed koji je organizirala stranica 'parperfeito' završio je uspješno: za vrijeme marširanja gradom u hladno prijepodne, zaljubilo se 53 novonastalih parova. A onima koji nisu upoznali srodnu dušu na prvi pogled smješi se sreća zbog velikog broja razmijenjenih telefonskih brojeva i e-mail adresa.

'Razmišljali smo što bismo učinili za Valentinovo. Onda smo odlučili našaliti se prosvjedima samaca koji traže samo ljubav i mir u svijetu', kazao je Cláudio Gandelman, direktor stranice 'parperfeito' u Latinskoj Americi. Prošlog je petka ovakav prosvjed maskiran promarširao Rio de Janeirom. 'Dosta mi je biti sam', bila je parola koju su uzvikivali neuobičajeni aktivisti.

Transparenti'-Dosta mi je biti sama. Mogla bih imati Ronalda'
-'Dosta mi je biti solo. Uzimam i ćelave dečke.'

Piše: André Porto, MWN, Metro Brazil
20.05.2009. 11:04:52
Novi komentar
nužno
nužno