« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
DRAMA U VINKOVCIMA

Branitelj prijetio da će se raznijeti bombom

Muškarac je oko devet sati automobilom došao u neposrednu blizinu pješačke zone i građanima rekao kako će se raznijeti bombom ako ga ne primi gradonačelnik

(Damir Glibušić/Cropix)
Više o

Vinkovci

,

prijetnja bombom

,

branitelj

Pedesetjednogodišnji muškarac s vinkovačkog područja koji se jutros dovezao osobnim automobilom u središte Vinkovaca te prijetio da će se raznijeti bombom ako se ne razriješi njegov braniteljski status, nije uza sebe imao nikakvu eksplozijsku napravu, potvrdio je glasnogovornik vukovarsko-srijemske policije Krunoslav Žgela.

Prema Žgelinim riječima, u ulicu Kralja Zvonimira, u neposrednoj blizini vinkovačke pješačke zone, muškarac se dovezao oko devet sati osobnim automobilom marke "fiat punto" i građanima rekao da će se raznijeti bombom. Građani su tu informaciju prenijeli policiji.

Mjesto događaja policija je osigurala policijskim trakama, a u pripravnosti su bili i djelatnici protueksplozijske zaštite PU vukovarsko-srijemske, kazao je Žgela dodajući kako je muškarac zahtjevao da ga primi vinkovački gradonačelnik Mladen Karlić.

Umjesto gradonačelnika, s 51-godišnjim muškarcem je u ulici Kralja Zvonimira razgovarao zamjenik gradonačelnika Tomislav Šarić. Nakon što mu je Šarić obećao da će ga na razgovor primiti gradonačelnik Karlić, muškarac se predao policiji. (hina/metro-portal)

03.04.2010. 13:36:47
Novi komentar
nužno
nužno