« Život
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
ZAPAMTITE

Božićni pokloni koje NE smijete pokloniti dragoj

Radost darivanja može pokvariti situacija u kojoj se poklon ne svidi osobi kojoj smo ga darovali, pa budite oprezni i poslušajte savjete

Kako razveseliti dragu
Kako razveseliti dragu (Arhiva)
Više o

božićni pokloni

,

božićni pokloni za žene

Kompleti za njegu koji ne odgovaraju njenoj koži - neki gelovi za tuširanje i losioni za tijelo kod nekih žena mogu izazvati iritacije kože, pa kod odluke hoćete li joj uzeti komplet za njegu vodite se istim pravilom kao i kod parfema - kupite ga samo ako ste sigurni da će joj odgovarati. I to ne samo sastav proizvoda nego i njegov miris. 

Nakit koji nije po njenom ukusu - neke žene vole bižuteriju, neke ne, jedne vole krupniji nakit, druge što diskretniji, neke ne vole nositi prstenje, neke narukvice pa i kod kupnje nakita treba biti pažljiv. Prije nego joj kupite neki komad bilo bi dobro da ste upoznati s njenim ukusom. 

Neodgovarajuće donje rublje - muškarci svoje nježnije polovice vole iznenaditi seksi donjim rubljem, ali je li taj dar za ženu ili, zapravo, za muškarca? Izazovan veš od čipke ili kvalitetne sintetike s mašnicama i ostalim ukrasima većina žena nosi samo u posebnim prilikama pa je možda bolji izbor rublje koje može nositi svakodnevno, primjerice neki lijepi komad od finog, udobnog pamuka. 

Obične čarape - čarape su svakako praktičan poklon, ali bilo bi bolje da zaobiđete one najobičnije jer će onda i poklon biti tako - običan. Izaberite neke sa zgodnim uzorkom i u boji koja će joj se svidjeti te svakako pazite da su od kvalitetnog materijala.

Parfem koji ne koristi inače - možda joj se novi miris i svidi - a možda i ne. Ako ne znate sigurno voli li miris tog parfema bolje da ga zaobiđete. 'Zicer' će biti ako joj kupite bočicu najdražeg mirisa, čak i ako ima već jednu punu bočicu kod kuće, naročito ako je riječ o skupljem parfemu. 

Šalica - pa kud sa svim tim šalicama?! Počnite od sebe - kod kuće sigurno imate šalice koje ste dobili nekad od nekog, a nikad ih ne koristite. I na vašem licu uvijek se pojavi kiseli smiješak kada vam netko pokloni još jednu. Šalica je poželjan dar samo za nekoga tko ih skuplja. 

Šminka koju nikada neće koristiti - ako vaša prijateljica od šminke koristi samo puder, maskaru i sjajilo za usnice nemojte riskirati i kupiti joj tuš za oči misleći da će ga možda ipak koristiti. Najvjerojatnije će taj tuš ostati spremljen negdje u ladici i nikada neće biti korišten. Ista je stvar s ružem boje koja joj se ne svidi i sličnim proizvodima dekorativne kozmetike.

 

16.12.2015. 16:05:40
Novi komentar
nužno
nužno