« Fun
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
CENTIMETRI, CENTIMETRI...

Bosanci se hvale da imaju najduže penise u Europi

Ni Hrvati nisu loše prošli u anketi, no vjerodostojnost joj je upitna jer se pretpostavlja da sami muškarci nisu preuvečavali veličinu svog "ponosa"

Fotografija vijesti
Više o

penis

,

dužina penisa

Prema anketi koju je provela internetska stranica  PenisSizeWorldWide.com zaključno sa 31. siječnja, muška populacija u Bosni i Hercegovini može se pohvaliti prosječnom dužinom penisa od čak 15,65 centimetara, čime su zasjeli na prvo mjesto u Europi. Da su Bosanci na svoju muškosti izrazito ponosni govori činjenica kako je ova vijest postala vijest dana na bosanskom internetskom portalu klix.ba.

Hrvati nisu loše prošli sa prosjekom od 14,77 centimetara, no pretekli su ih Srbi, s milimetrom više. Uz susjede Bosance, na vrhu u Europi su Mađarska, Austrija, Nizozemska i Portugal, zemlje koje se mogu pohvaliti dužinama od 14,99 cm, 14,89 cm, 15,60 cm i 15,14 centimetara.

U mjerenju su jako dobro prošli Južnoamerikanci i Afrikanci pa tako najveće prosjeke imaju Kongo (nevjerojatnih 17.93 cm), Ekvador (17.11), te  Gana,  i Venecuela, dok su najmanje brojk, one ispod 10 centimetara, pijavljivali stanovnici Nepala (samo 9.3 cm) Koreje, Tajlanda i Kambodže.

Kako bi sve bilo interaktivno i pregledno, TargetMap je objavio informativnu mapu na kojoj se mogu vidjeti podatci za većinu svjetskih država

07.02.2015. 13:51:04
Novi komentar
nužno
nužno