« Iza ogledala
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
SVEMIR GA MRZI?

Bosanac tvrdi da ga izvanzemaljci 'opet' gađaju meteorima

Kuća Radivoja Lajića iz BiH po šeti je put od 2007. pogođena komadom meteora što je, kako sam kaže, previše da bi se radilo o slučajnosti

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock - ilustracija)
Više o

NLO

,

BiH

,

izvanzemaljci

,

meteor

,

Sega Sidibe

,

Tehnologijada

Radivoje Lajić postao je metom medijske pozornosti još 2008. godine, nedugo nakon što mu je komad meteora po peti put pogodio krov kuće u selu Gornja Lamovita u blizini Prijedora u kojem živi. O njemu su već izvještavali i lokalni i regionalni tiskani, televizijski i internetski mediji, špekuliralo se o preletima NLO-a, posjetu izvanzemaljaca i tako dalje i tako dalje.

>> U Latviji pao meteor i zapalio polje?

Te 2008. raspisali su se i brojni svjetski mediji i portali koji prate spomenutu tematiku, a među njima je ovaj put i britanski Metro koji,ne navodeći precizne izvore, piše da se prošlog mjeseca još jedan svemirski kamen zaletio u njegov krov, prkoseći svim vjerojatnostima postavši time šesti komad meteora koji je uznemirio Radivoja od 2007. kad je „kiša" počela padati.

Stručnjaci s Beogradskog sveučilišta potvrdili su da je sve palo kamenje zaista došlo iz svemira te da se radi o komadima meteora. Sada pokušavaju otkriti što je to toliko posebno oko spomenute kuće da tako privlači svemirsko kamenje. Zanimljivo, meteori padaju samo kad je iznimno kišovito vrijeme, nikada kad je vedro i ugodno.

Lajić, naravno, ima vlastito objašnjenje. Nakon petog udara, Lajić je izjavio da je očito postao metom izvanzemaljaca te da ne zna što im je on to skrivio napominjući da je prevelika slučajnost da vam kuću meteori pogode šest puta. On u svemu vidi namjeru. Ovaj 50-godišnjak je zbog svega morao ojačati konstrukciju krova, strahujući za sigurnost vlastite obitelji, a to je uspio platiti nakon što je prodao jedan od meteora jednom nizozemskom sveučilištu.

>> Eksplozija meteora uplašila stanovnike Utaha

Lajić je rekao kako je uvjeren da ga izvanzemaljci gađaju i da se igraju s njim. „Ne znam zašto to rade", rekao je Lajić dodavši da kad pada kiša ne može spavati od brige od sljedećeg „napada".

19.07.2010. 14:34:00
Novi komentar
nužno
nužno