« Iza ogledala
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
WTF?!

Borba izvanzemaljaca i američkih specijalaca u Afganistanu?

Prilično nevjerojatna snimka intervencije američkih snaga u jednom afganistanskom selu - borba s izvanzemaljcima i nevjerojatni NLO?

Otkud ovaj lik u Afganistanu?
Otkud ovaj lik u Afganistanu? (Screenshot YouTube)
Više o

NLO

,

izvanzemaljci

,

teorije zavjere

NLO je jedna od onih riječi koje kada upišemo u tražilicu na YouTube uzrokuje nevjerojatnu poplavu videa, između kojih ima stvarno svega - od video igrica preko loših, neloših i genijalnih fake snimki do nekih koje su potpuno i apsolutno neobjašnjive ovozemaljskim pojavama.

Ova koju danas donosimo može spadati u samo dvije kategorije - apsolutno genijalni fake ili neobjašnjive ovozemaljskim pojavama, naročito na nekim dijelovima snimke.

Kako na početku videa kaže ekipa iz Section51 koja je objavila video, američki specijalci poslani su u afganistansko selo nakon dojave o čudnim stvarima koje se događaju u mjestu.

Snimka je napravljena u modu noćnog snimanja, a na njoj se osim razmjene vatre s nevidljivim suparnikom vidi i do sada nezabilježen oblik NLO-a koji uzlijeće iz mjesta i odlazi (a nije američki dron), dok scenu na 1:03 minute preporučujemo onima jačih živaca.

Jesu li selo u Afganistanu stvarno napali izvanzemaljci, ima li tu materijala za teorije zavjere ili je netko potrošio prilično brdo love da napravi fake video, stvarno ne znamo.

Pogledajte i odlučite sami u koju ćete kategoriju svrstati ovaj video:

22.04.2014. 15:52:00
Novi komentar
nužno
nužno