« Svijet
objavljeno prije 2 godine i 5 mjeseci
OTPUTUJTE

Booking.com putnicima nudi Black Friday ponude

Booking.com putnicima nudi Black Friday ponude uz popuste koji kreću od 30% za smještaj i do 20% za najam automobila

Panther Bay Villa
Panther Bay Villa (Arhiva)
Više o

putovanja

,

Booking.com

Kako se približavaju blagdani, Booking.com uz mnoštvo Black Friday ponuda svima želi olakšati istraživanje svijeta sada kada to ponovno postaje sigurno. To je posebno uzbudljiva novost za 34% hrvatskih putnika diljem svijeta koji tvrde da su popusti jedan od njihovih glavnih prioriteta prilikom planiranja budućeg putovanja.

Black Friday ili Crni petak postao je vrlo popularan „praznik" i Booking.com sa zadovoljstvom putnicima nudi popuste koji počinju od 30% za smještajne objekte diljem svijeta koji sudjeluju u ovoj promotivnoj ponudi, uključujući 158 smještajnih objekata u Hrvatskoj. Prvi put u povijesti, u 2021. godini Black Friday ponude uključuju i do 20% popusta na rezervacije za najam automobila na Booking.com-u.

Prema izvješću Booking.com-a o predviđanjima za putovanja u 2022. godini, 76% hrvatskih putnika putnika slaže se da će pristati na svaku priliku za odmor ako im budžet to dopušta. I dok putnici iz Hrvatske putuju sve dalje od svog doma, 52% njih otvoreno je za drukčiju vrstu odmora nego prije pandemije, a za 68% putnika iz Hrvatske nije bitno kamo će ići na odmor dok je god riječ o vrsti odmora kakvu žele - samo se žele maknuti iz kuće.

Da biste pronašli Black Friday ponude, posjetite Booking.com kako biste bili usmjereni na odredišnu stranicu smještaja i najma automobila za koje su ove ponude dostupne, a svi će oni imati oznaku „Black Friday ponuda" počevši od 18. studenog. Black Friday ponude bit će dostupne za rezervaciju tijekom dvotjednog razdoblja od 18. studenog do 1. prosinca i vrijedit će za boravke do 30. lipnja 2022.

26.11.2021. 13:41:00
Novi komentar
nužno
nužno