« Nogomet
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
DO 2014.

Bob Bradley ostaje izbornik SAD-a

Bradley je dužnost američkog izbornika preuzeo prije četiri godine, a novu ugovor mu traje do 2014.

Bob Bradley
Bob Bradley (Getty Images)
Više o

Bob Bradley

,

Oxford

Izbornik američke nogometne reprezentacije Bob Bradley (52) potpisao je novi ugovor s Američkim nogometnim savezom (US Soccer) do kraja 2014. godine.

"US Soccer i Bob Bradley dogovorili su produženje suradnje do kraja 2014. godine. Pod Bradleyevim vodstvom reprezentacija je ostvarila brojne uspjehe među kojima je i prvo mjesto u skupini na Svjetskom prvenstvu što se dogodilo po prvi put nakon 80 godina", objavio je US Soccer.

Bradley je dužnost američkog izbornika preuzeo prije četiri godine, te je u 66 dosada vođenih utakmica ostvario 38 pobjeda, 8 neodlučenih rezultata i 20 poraza.

Prije tri godine reprezentacija SAD-a je pod Bradleyevim vodstvom osvojila naslov prvaka Sjeverne i Srednje Amerike, prošle je godine stigla do finala Kupa konfederacija, a na ovogodišnjem SO u Južnoafričkoj Republici je ispala u osmini finala od Gane nakon produžetaka.

Bradley je u posljednja dva tjedna slovio kao jedan od kandidata za novoga managera engleskog prvoligaša Aston Ville nakon iznenadnog odlaska Martina O'Neilla s te pozicije.

31.08.2010. 12:46:00
Novi komentar
nužno
nužno