« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci
KRAĐA

Bluboo 8 - besramna dizajnerska kopija Galaxy S8

Možete svratiti na www.bluboo.hk kako bi saznali više detalja ili unesite svoj mail za svoju priliku za osvajanje jednog telefona

Kad kradeš, kradi od velikih :)
Kad kradeš, kradi od velikih :) (Screenshot)
Više o

Samsung Galaxy S8

,

Bluboo S8

Kineski brend Bluboo, priprema se uskoro plasirati na tržište S8 model pametnog telefona koji izgledom bezobrazno kopira Samsung Galaxy S8. Trenutno uređaj prolazi kroz testiranja.

Bluboo S8 nema top hardverske specifikacije poput Galaxy S8. Njegov zaslon je 5,7-inčni omjera 18:9 i rezolucije 720 x 1440 piksela.

Hardversku osnovicu čini Helio X30 čipset s 4 ili 6 GB RAM-a i 64/128 GB interne flash memorije. Na poleđini su dvostruke kamere Sony senzora s LED bljeskalicom. Očekivana cijena trebala bi biti od oko 300 dolara.

Na procurjeloj fotografiji radnog prototipa vidljivo je da su android tipke na zaslonu, ali nedostaje prednji skener otiska prsta. Dakle, očekujemo ga na leđima.

Bluboo nije prvi koji kopira Samsung. I kineski Leagoo ima KIICAA S8 model poput Glaxy S8, ali nudi znatno lošije specifikacije ispod poklopca. Eto, nekada se kopirao Apple, sada je Samsung u trendu.     

Možete svratiti na www.bluboo.hk kako bi saznali više detalja ili unesite svoj mail za svoju priliku za osvajanje jednog telefona.

Piše: Sanja Ledinek
26.06.2017. 09:29:00
Novi komentar
nužno
nužno