« Televizija
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
TLC

Blještavilo se vraća na TLC

Tijekom sezone, drama se odvija u svim oblicima - dogovorenim brakovima, obiteljskim tučnjavama, dvostrukim svadbama i godišnjem romskom balu

Moje veliko američko romsko vjenčanje
Moje veliko američko romsko vjenčanje (TLC)
Više o

TLC

,

nova sezona

,

Moje veliko američko romsko vjenčanje

Od najekstravagantnijih vjenčanica do eksplozivnih proslava i ludila koji slijedi, Moje veliko američko romsko vjenčanje se vraća na TLC u četvrtoj sezo­ni koja počinje u utorak 18. kolovoza u 21 sat. Od ulaska u svijet punoljetnosti, ugovorenih brakova, obreda čišćenja i svadbenih rituala, Romi imaju svoj set običaja i praznovjerja, koji su od vitalnog značaja za opstanak njihove tajan­stvene kulture. Moje veliko američko romsko vjenčanje istražuje jedinstvene i drevne tradicije, stare stotinama godina, koje su oblikovale i definirale romske zajednice diljem svijeta.

Ove sezone, uz pomoć vodeće romske dizajnerice Sondre Celli, mladenke će hodati prema oltaru u nekim od najvećih i najblještavijih haljine do sada. Ove sezone njezine haljine su još raskošnije a jedna teži nevjerojatnih 45 kilograma!

Čak i uz sretne završetke, to ne bi bilo romsko vjenčanje bez nekoliko obitelj­skih prepirki, a ni ova se sezona po tome ne razlikuje dok poznata obitelj Stan­ley priređuje vjenčanje koje nitko neće zaboraviti. U prvoj epizodi, snovi grčke romske mladenke se ostvaruju dok ona hoda prema oltaru u izvanrednoj vjen­čanici rađenoj po mjeri. Njezina haljina je toliko velika da je Sondra morala pri­premiti prijevoz kako bi mladenka stigla do crkve na svoj poseban dan. Također u ovoj epizodi, proslava rođendana 16-godišnje Romkinje pomaknuta je zbog njezine pretjerano tradicionalne bake koja prijeti sabotiranjem njezina ulaska u svijet punoljetnosti.

Tijekom sezone, drama se odvija u svim oblicima - dogovorenim brakovima, obiteljskim tučnjavama, dvostrukim svadbama i godišnjem romskom balu. U jednoj epizodi, 16-godišnju djevojku Chelsey majka prisiljava na brak s trećim rođakom. U drugoj dramatičnoj epizodi, gledatelji će moći pratiti bitku dvije majke dok se njihova djeca, 23-godišnji Kody i njegova 33-godišnja bivša dadi­lja Danielle žene. Također ove sezone, sestre Brittany i Kalynn priređuju veliko dvostruko vjenčanje koje neće proći bez trzavica.

18.08.2015. 08:30:00
Novi komentar
nužno
nužno