« Horoskop
objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca
BLIZANCI

BLIZANCI - godišnji horoskop za Blizance za 2020. godinu

Godišnji horoskop za 2020. Blizancima poručuje da će napkon razriješiti određene dileme koje im već godinama rade probleme

Godišnji horoskop za Blizance za 2020.
Godišnji horoskop za Blizance za 2020. (Metro)
Više o

horoskop

,

Blizanci

,

godišnji horoskop

,

horoskop godišnji

,

2020.

,

godišnji horoskop za 2020.

,

godišnji horoskop za Blizance

Godišnji horoskop za 2020. za Blizance donosi toliko potreban poguranac u pravom smjeru koji će biti posljedica promjena u načinu razmišljanja i odlučivanja. Na prvi pogled zvuči jednostavno, no da biste došli do toga potrebno je dosta truda i rada na sebi.

Upravo tako je aspektirana ova godina u kojoj su se planete složile na način da nam svima donesu, u prvom redu, toliko potrebnu želju za promjenom na bolje, pa će i Blizancima biti puno lakše riješiti neke dileme koje ih godinama muče.

Takav rasplet događaja u prvoj trećini godine odrazit će se vrlo povoljno na njen nastavak - dobit ćete na samopouzdanju i vjera u vlastite mogućnosti će porasti, što će posljedično donijeti i uspjehe tamo gdje ih do sada niste mogli očekivati.

Sve u svemu, zadržite otvoren um i tražite znakove koji ukazuju na sljedeći korak, bit će vrlo jasni i vidljivi.

Pozitivna razdoblja
Braća i sestre, komunikacija
1. siječnja - 7. lipnja

Zdravlje u obitelji, majka, nekretnine
7. lipnja - 29. srpnja

Ljubav, djeca, kreativnost
29. srpnja - 14. rujna

Posao i zdravlje
14. rujna - 28. listopada

Brak i odnosi
28. listopada - 7. prosinca

Zajedničke financije
od 7. prosinca

LJUBAV

Malo ćete ograničiti prostor svojih interesa i na taj način riješiti neke nedoumice koje imate u vezi nekih ljudi s kojima jednostavno ne znate što bi počeli. Razdoblje promjena je prošlo, i novostečeno znanje i pristup životu možete iskoristiti za čišćenje odnosa u pozitivnom smislu. Znači, neće biti dramatičnih promjena, nego ćete jednostavno složiti kockice u glavi i početi se ponašati u skladu s tim.

Slobodni Blizanci počet će razmišljati o trajnijoj vezi u travnju, no treba pričekati još dva mjeseca do konačne odluke.

Što se tiče Blizanaca u stabilnim vezama ili braku, godinu će provesti dajući partneru do znanja da je vrijeme nelagode i nedoumica prošlo i da je stabilnost sada na prvom mjestu.

Lipanj i srpanj bit će mjeseci u kojima će trebati dobro razmisliti što i kako dalje s nekim ljudima, pa je dobro iskoristiti to ljetno zatišje za povlačenje u sebe i vaganje mogućnosti, kako biste odabrali onu koja će uzrokovati najmanje štete i donijeti najviše koristi. Ipak, neće to biti toliko komplicirano kako zvuči, jer ćete se voditi nepogrešivim instiktom.

nastavi čitati dolje

POSAO

Iako ste i inače skloni timskom radu, ove godine to treba biti još izraženije jer sami nećete uspjeti ostvariti sve što ste zamislili. Kolektivni projekti donijet će vam najviše uspjeha, pogotovo početkom travnja. Pokušajte makar izgledati zabrinuto tijekom izvođenja projekata, jer vaša prirodna opuštenost nerijetko se tumači na pogrešan način.

Volju za objašnjavanjem i razgovorom trebali biste također suspregnuti, jer ćete inače previše vremena izgubiti u uzaludnim raspravama, umjesto da usmjerite svoju energiju izravno na rješavanje problema.

----------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

--------------------------------------------------------------------------------

Kako će u tom periodu trigon Jupitera i Saturna povoljno utjecati na vaš poslovni život, iskoristite ovu konstelaciju za završavanje starih i otvaranje novih projekata, jer ćete biti uvjerljiviji nego inače.

Ograničavajuća razdoblja
Partnerovi prihodi
1. – 15. siječnja

Prošli događaji
8. travnja - 11. svibnja

Kuća i dom
20. kolovoza -12. rujna

Vlasništva, poslovi
10. - 30. prosinca

Euforično dobar početak godine treba pažljivo proživjeti i staviti štogod na stranu, kako ne biste sve zarađeno odmah potrošili, opravdano ili tek toliko jer možete. Travanj i svibanj bit će ključni za financijski aspekt poslovanja, jer ćete tada donositi najvažnije odluke o novčanim pitanjima. Budite oprezniji nego inače, jer baciti se na glavu u ovim vremenima nije baš najpametnije.

Kvalitetu svojih odluka moći ćete provjeriti već tijekom lipnja, kada će dobre odluke već početi donositi prve plodove.

ZDRAVLJE

Ključno pitanje ove godine je kako što bolje utrošiti višak energije koji imate. Budite oprezni, jer već spomenuti travanj i svibanj donose puno više stresa nego inače, tako da trebate imati spremnu zalihu kondicije i dobrog zdravlja kako biste što bezbolnije prošli kroz taj loš period. Ljeto će donijeti oporavak i punjenje baterija, a od rujna do kraja godine neće biti većih izazova za zdravlje, što ipak ne znači da ne trebate zdravije živjeti, više se kretati i posebno pripaziti na kvalitetu ishrane.

Evo godišnjeg horoskopa za sve znakove za 2020. godinu

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

25.12.2019. 09:35:00
Novi komentar
nužno
nužno