« Svijet
objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci

Bizarna ubojstva u Los Angelesu

Kalifornijska policija otkrila jezovit slučaj ubojstva-samoubojstva

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

bizarno ubojstvo u SAD-u

,

ubojstvo - samoubojstvo

Tijela petoro djece i njihovih roditelja pronađena su u utorak u kući u Los Angelesu, u predgrađu Wilmington, a policija je objavila da incident istražuje kao slučaj ubojstva i samoubojstva, objavio je CNN.

Među ubijenima su osmogodišnja djevojčica i dva para blizanaca, petogodišnje djevojčice i dvogodišnji dječaci, navela je policija. "Nemamo razloga vjerovati da je to išta drugo osim ubojstva-samoubojstva", rekao je policijski poručnik John Romero.

Otac i tri djevojčice nađeni su u jednoj od soba na katu kuće, a majka s dječacima u drugoj. Zamjenik načelnika policije Kenneth Garner, opisao je prizor kao jedan od najjezovitijih na koje je policija ikada naišla.

Otac obitelji, za kojeg se vjeruje da je ubio djecu i majku, nazvao je hitnu službu 911 i poslao faks poruku lokalnoj TV postaji KABC. Distributeru službe 911 rekao je da je pronašao ubijenu obitelj, dok je u poruci TV postaji priznao da ih je on ubio, navodeći kako je očajan zbog nezaposlenosti.

Policija je potvrdila da je poruku potpisao Ervin Lupoe i da je u kući pronađena njegova poruka.

Ervin Antonio Lupoe i njegova suproga Ana bivši su zaposlenici Medicinskog centra Zapadni Los Angeles, osiguravateljske tvrtke Kaiser Permanente, koja je izrazila žaljenje zbog tragedije i policiji ponudila suradnju. (hina/metro-portal)

28.01.2009. 10:08:03
Novi komentar
nužno
nužno