« Život
objavljeno prije 15 godina i 6 mjeseci

Bio prognoza 31.12. - 2.1.

Fotografija vijesti
Više o

vrijeme

,

biometeorološka prognoza

,

bio prognoza

Biometeorološke prilike u iduća tri dana mijenjat će se od povoljnih u srijedu ka nepovoljnima u četvrtak da bi u petak ponovno došlo do razmjernog poboljšanja, ističe se u biometeorološkoj prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda.

U srijedu će u većem dijelu dana biometeorološke prilike biti povoljne, pa vrijeme ne bi trebalo uzrokovati poteškoće. Krajem dana prilike će se pogoršavati, što bi osjetljivim ljudima moglo donijeti glavobolju, a kroničnim bolesnicima pojačati tegobe.

U četvrtak će biometeorološke prilike biti nepovoljne, a to će biti izraženije na Jadranu te u Lici i Gorskom kotaru. Meteoropati bi mogli imati glavobolju te patiti od nesanice i bolova na mjestima ranijih ozljeda. Kod kroničnih bolesnika bit će pojačane tegobe vezane uz njihove bolesti.

U petak će se biometeorološke prilike razmjerno popraviti pa bi većina ljudi trebala osjećati poboljšanje općega stanja. Nepovoljan vremenski utjecaj zadržat će se još u većem dijelu dana na južnom Jadranu, što će meteoropatima i kroničnim bolesnicima donijeti nastavak tegoba. (hina/metro-portal)

30.12.2008. 14:40:13
Novi komentar
nužno
nužno