« Život
objavljeno prije 15 godina i 7 mjeseci

Bio prognoza 12. - 14. studenoga

Fotografija vijesti
Više o

vrijeme

,

biometeorološka prognoza

,

bio prognoza

,

meteoropati

Biometeorološke će se prilike tijekom sutrašnjeg dana pogoršavati što će se najviše osjetiti na sjevernom Jadranu, u Lici i Gorskom kotaru, izvijestio je Državni hidrometeorološki zavod u Biometeorološkoj prognozi za Hrvatsku od 12. do 14. studenoga.

Kod meteoropata će se sutra javiti umor, manjak koncentracije i razdražljivost. Mogući su bolovi na mjestima ranijih ozljeda, a tegobe uzrokovane vremenom osjećat će i kronični bolesnici.

Nepovoljan vremenski utjecaj bit će slabije izražen u središnjoj Hrvatskoj te na južnom Jadranu. U istočnoj Hrvatskoj vremenski će utjecaj još uvijek biti povoljan pa se ne očekuju tegobe uzrokovane vremenom.

U četvrtak, 13. studenoga biometeorološke će prilike biti nepovoljne. Meteoropati će se žaliti na umor, glavobolju i manjak koncentracije. Kod reumatičara se mogu pojaviti pojačani bolovi. Na istoku Hrvatske nepovoljan će vremenski utjecaj biti slabije izražen.

U petak, 14. studenoga biometeorološke će se prilike postupno poboljšavati pa će i tegobe koje su meteoropati i kronični bolesnici osjećali prethodnih dana biti slabije izražene. (hina/metro-portal)

11.11.2008. 11:19:27
Novi komentar
nužno
nužno