« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci

Bilić demantira vezu s liječnicom N. Tomić

Hrvatski izbornik nalazi se na odmoru u vikendici u Srimi

Po šibenskim kuloarima priča se kako je Bilić poprilično često u društvu šibenske ginekologinje Nelke Tomić
Po šibenskim kuloarima priča se kako je Bilić poprilično često u društvu šibenske ginekologinje Nelke Tomić (Marija Mihić/CROPIX)
Više o

Slaven Bilić

,

Nelka Tomić

Hrvatski mediji objavili su vijest kako trenutačno najpopularniji neženja Slaven Bilić ipak nije slobodan. Prema nepotvrđenim informacijama nova Bilićeva odabranica je liječnica, točnije ginekologinja iz Šibenika, dr. Nelka Tomić, zaposlenica Šibenske bolnice. 

No, samo dan nakon objave informacije, Bilić se oglasio demantom rekavši kako nema ni govora o vezi sa šibenskom liječnicom. Osim Bilića izjavu je dao i glasnogovornik hrvatske reprezentacije Davor Gavran koji je kazao da ‘takve spekulacije nema smisla negirati ni komentirati’.

Kako javlja Index.hr, i sama doktorica Tomić zatrpana je upitima i komentarima o navodnoj vezi, no zasad nema komentara. Ipak, brojni  djelatnici Šibenske bolnice Indexu su potvrdili kako su Bilića u posljednjih nekoliko mjeseci često viđali u krugu bolnice.

Priča o vezi Slavena Bilića i Nelke Tomić u šibenskim je kuloarima gotovo i stara vijest s obzirom da ga se u posljednje vrijeme navodno često moglo vidjeti u društvu liječnice na raznim mjestima. 

Dr. Tomić živi u Vodicama pokraj Šibenika, a kao i Bilić rastavljena je i ima dvoje djece. Ljetuje također u Srimi gdje kao i hrvatski  izbornik posjeduje vikendicu, a par se navodno u Srimi i upoznao.

Ipak, iako se Bilić u Srimi, nakon Europskog prvenstva pokušava odmoriti, provodeći vrijeme sa svojom djecom i u društvu mještana, s obzirom na navalu fotoreportera, to će mu teško poći za rukom.

‘O vezi ni govora’Bilić je kratko kazao da nema ni govora o vezi sa šibenskom liječnicom, a oglasio se i glasnogovornik reprezentacije Davor Gavran rekavši da takve spekulacije nema smisla ni komentirati ni negirati.  

Kao trenutačno najpopularnijoj javnoj osobi, razumljivo je kako je svaki podatak o njegovom privatnom životu javnosti vrlo zanimljiv, pa ga pripadnici sedme sile neprestano traže po lokalnim plažama.

Nakon razvoda od surpuge Andrijane, Bilića su do sada povezivali s dvije televizijske voditeljice - Milom Horvat s HTV-a, te s Mirjanom Hrgom s Nove TV, no niti jedna strana nije potvrdila nagađanja.        (METRO)

26.06.2008. 21:45:42
Novi komentar
nužno
nužno