« Život
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
BRAČNE NESUGLASICE

Bijesna supruga odrezala mužu penis i bacila ga u stroj za smeće

Iako još nisu poznati razlozi ovog nevjerojatnog čina, ova pobješnjela Amerikanka odličan je podsjetnik kako niti pakao nema furije poput prezrene žene

Fotografija vijesti
Više o

brak

,

kastracija

Ovakve priče nisu rijetkost kada dolaze iz nekih azijskih zemalja, gdje odsjecanje udova kao čin osvete pripada svojevrsnoj morbidnoj kulturnoj tradiciji tih krajeva. Ipak, malo je tko mogao očekivati ovakav horor scenarij u mirnom i bogatom predgrađu Los Angelesa.

Odazivajući se na hitni telefonski poziv, policija u kalifornijskom gradu Garden Grove ušla je u spavaću sobu stana iz kojeg je poziv došao i pronašla 51-godišnjeg muškarca zavezanog za krevet, oblivenog krvlju u prostoru prepona.

Nažalost, ovdje se nije radilo o ozljedi pri brijanju.

48-godišnja supruga nesretnog muškarca drogirala je muževu hranu, a nakon što je pao u nesvijest zavezala ga je za krevet i odsjekla mu penis. Kao posljednji čin ove nevjerojatno bizarne scene, odsječeni je penis bacila u drobilicu smeća i uključila ju.

Protiv pomahnitale žene policija je podigla više kaznenih prijava, među ostalim za napad smrtonosnim oružjem, nanošenje teških tjelesnih ozljeda, drogiranje s namjerom da počini zločin te obiteljsko nasilje.

Prema onome što je policija uspjela saznati, supružnici Becker nedavno su pokrenuli razvod braka, ali je iz nepoznatog razloga supruga odlučila vratiti se u stan kako bi mužu napravila večeru. Pri tomu ju „začinila" večeru sa drogom ili otrovom za koji još nije točno utvrđena vrsta i djelovanje. Bilo kako bilo, muškarcu je ubrzo pozlilo i otišao je prileći u spavaću sobu.

Kad se probudio, shvatio je da je zavezan za krevet dok mu je supruga skidala odjeću. Na svoju žalost, ubrzo je shvatio kako supruga to ne radi kao čin pomirenja, već s namjerom da ga oštrim nožem liši muškosti i simbola muške i bračne opresije, kako je vjerojatno smatrala. Nakon svega, bacila je mužev penis u uređaj koji melje smeće i stisnula tipku „on".

Završivši sa ovom degutantnom predstavom, nazvala je 911 i sama se predala policiji.

Muškarac je operiran u bolnici i zbog velikog gubitka krvi je u kritičnom stanju.

Ne možemo se ne zapitati koliko će muževa nakon što ovo pročitaju večeras svojim suprugama pokloniti cvijeće kad se vrate kući?


13.07.2011. 14:01:00
Novi komentar
nužno
nužno