« Ostali sportovi
objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca
EUROSPORT

Biciklistička sezona 2017. - najbogatija do sad na Eurosportu

Na vodećoj europskoj sportskoj destinaciji biciklistički entuzijasti će moći pratiti biciklizam uživo 200 dana u godini, kroz 2.300 sati prijenosa

Sjajna sezona pred nama
Sjajna sezona pred nama (Eurosport)
Više o

biciklizam

,

Eurosport

Eurosport u 2017. za sve ljubitelje biciklizma nudi još više utrka, više sati prijenosa uživo, jaču lokalnu produkciju i probranu ekipu najboljih sportskih stručnjaka. 

Na vodećoj europskoj sportskoj destinaciji biciklistički entuzijasti će moći pratiti biciklizam uživo 200 dana u godini, kroz 2.300 sati prijenosa.

Biciklistički kalendar Eurosporta i dalje je bez premca. Uz prijenos sva tri Grand Toura,  ekskluzivni i prošireni prijenos utrke Giro d' Italia 2017., tu je i 25 UCI World Tour utrka uključujući svih 5 jednodnevnih klasika (Monuments).

U sklopu 300 sati prijenosa s tri najveće biciklističke utrke, Eurosport će ove godine uživo prenositi 21 etapu, što je više nego ikad prije. U skladu s Eurosportovom strategijom povezivanja s obožavateljima i navijačima na lokalnoj razini, Ujedinjeno Kraljevstvo i Njemačka će po prvi put imati svoju produkciju na licu mjesta i prenositi Tour de France sa svojim komentatorima i stručnjacima te posebno pratiti za njih relevantan sadržaj.

Eurosport i ove godine nastavlja suradnju s najvećim imenima biciklizma. Tu je trostruki pobjednik Tour de Francea Greg LeMond, etapni pobjednik Juan Antonio Flecha i pobjednik 9 klasika Sean KellyRoberto Vacchi (Švedska) i Richard Virenque (Francuska) će komentirati prijenos diljem Europe.

Eurosport u svojim prijenosima nastavlja pomicati granice. Ovog lipnja to će učiniti s prvim prijenosom uživo u VR 360 formatu, tijekom utrke La Route du Sud. Uz prijenos uživo, Eurosport priprema i tematske emisije poput Tech Talk, a sve će biti dostupno u bilo koje doba i s bilo kojeg uređaja na platformi Eurosport Player.

Vodeća europska sportska stranica Eurosport.com nastavlja sa sveobuhvatnim digitalnim praćenjem biciklizma, a nedavno ulaganje kompanije Discovery Communications u Play Sports Group će omogućiti da Eurosportov sadržaj bude dostupan široj digitalnoj zajednici obožavatelja biciklizma.

Peter Hutton, glavni izvršni direktor Eurosporta, je izjavio: "Ako volite biciklizam, Eurosport je vaš jedini izbor. Poklonici biciklizma strastveno prate omiljeni sport i stoga nam je drago da im možemo omogućiti praćenje više utrka, uz više prijenosa nego ikad prije, čime potvrđujemo svoj status "Doma biciklizma". Ove godine biciklizam se na Eurosportu prikazuje 200 dana, uz prijenos svih Grand Tour utrka i jednodnevnih klasika."

"Drago nam je da će gledatelji u Njemačkoj i Ujedinjenom Kraljevstvu po prvi put imati vlastitu produkciju prijenosa utrke Tour de France, najvećeg događaja u biciklističkom sportu. Znamo koliko gledatelji cijene da im osiguramo prijenose trenutaka koji su njima posebno važni i zato ulažemo u lokalnu produkciju.", dodao je Hutton.

Piše: Chris Graythen/Getty Images
22.03.2017. 10:01:00
Novi komentar
nužno
nužno