« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca
RADIONICE I PREDAVANJA

Besplatno savjetovanje o studiranju u SAD-u

Institut za razvoj obrazovanja pozvao je sve zainteresirane na besplatna savjetovanja o mogućnostima studiranja u SAD-u koja će održati bivše studentice američkih sveučilišta

Fotografija vijesti
Više o

SAD

,

studiranje

,

Institut za razvoj obrazovanja

,

savjetovanje

Kroz obrazovna predavanja i radionice, Michele Doyle (Sveučilište Wisconsin-Madison) i Jessica Kuntz (Sveučilište Georgetown) podijelit će svoja iskustva studiranja u SAD-u te strategije za izbor i prijavu na najbolja američka sveučilišta s hrvatskim srednjoškolcima i studentima.

IRO je jedini ovlašteni centar za obrazovanje u SAD-u (EducationUSA) u Hrvatskoj koji djeluje uz potporu State Departmenta, te već više od deset godina hrvatskim studentima pruža besplatne, potpune i nepristrane informacije o mogućnostima studiranja u SAD-u. Obrazovna savjetovanja u malim grupama održavaju se u prostorijama Instituta, Preradovićeva 33.

U četvrtak, 7. travnja (18,30 do -19,30 sati) održati će se radionica o izboru sveučilišta za studij u SAD-u, a za tjedan dana savjetovanje: Vodič kroz upis na studij u inozemstvu. U utorak, 19. travnja od 18,30 do 19,30 sati održati će se radionica o o pisanju motivacijskog pisma za prijavu na američka sveučilišta.

Radionice i predavanja se održavaju na engleskom jeziku, osim savjetovanja "Vodič kroz upis na studij u inozemstvu" koji se održava na hrvatskom jeziku. Ulaz na sva događanja je slobodan uz obveznu prethodnu predbilježbu na iro@iro.hr najkasnije do 17 sati na dan prije održavanja pojedinog događanja.

04.04.2011. 11:51:56
Novi komentar
nužno
nužno