« Biznis
objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci
COOL

Besplatna akademija Infinuma

Besplatni tečaj izrade web i mobilnih aplikacija koji vode stručnjaci iz Infinuma i Porsche Digital Croatia

Infinum Academy
Infinum Academy (Arhiva)
Više o

web stranice

,

mobilne aplikacije

,

Infinum

Prosječna osoba tijekom dana koristi 9 mobilnih aplikacija, odnosno njih 30 mjesečno. Ako ste kao prosječan korisnik pametnog telefona, velika je vjerojatnost da na mobitelu imate 80 aplikacija, a to znači da 62% aplikacija koje ste jednom skinuli, zapravo samo skupljaju prašinu na vašem telefonu. I dok je to informacija koja vama možda znači da trebate napraviti inventuru, sigurno neće tako dobro sjesti developerima koji ih razvijaju.

Kako se razvijaju aplikacije koje neće završiti u digitalnom košu za smeće već 15 godina znaju u Infinumu, vodećoj hrvatskoj tvrtki za dizajn i razvoj softvera iza koje je više od 1150 uspješnih projekata. Ove godine, šesti put, kroz Infinum Academy dijele svoje znanje sa studentima i onima koji su nedavno diplomirali.

Kroz ljetnu praksu u trajanju od pet tjedana stručnjaci iz Infinuma i tvrtke Porsche Digital Croatia, koju je Infinum prošle jeseni u Zagrebu pokrenuo s Porsche Digitalom, podučit će polaznike kako napraviti web ili mobilnu aplikaciju, te kako postati stručnjak za Android, iOS, Ruby on Rails, Spring & Kotlin i JS & Angular i tako steći potrebno znanje za tržište rada.

Prijave se zaprimaju do 31. svibnja, a svi koji se dvoume prijaviti se ili ne, dilemu mogu razriješiti na online eventu Infinum Academy Sneak Peek, 18. svibnja u 17 sati, kada će predstaviti predavače, tečajeve i sve detalje, uz mogućnost da predavače pitate sve što vas zanima.

Diplomu Infinum Academyja dosad je dobilo 276 polaznika, gotovo svaki je nakon toga pronašao posao, a svaki 4. polaznik nakon prakse se zaposlio u Infinumu.

Filip Gulan Infinum Academy je završio još 2015. godine, nakon čega se zaposlio u Infinumu. Danas radi na poziciji iOS & R&D Team Leada, a također je i jedan od mentora na iOS tečaju. O akademiji kaže:

- Upisao sam Infinum Academy jer sam želio steći praktično iskustvo u programiranju. Svidjelo mi se što smo na kraju svakog predavanja dobili zadaću koju bi nam mentori detaljno pregledali i napravili code review, s čime se nismo toliko susretali na faksu. Do kraja tečaja, svaki polaznik će napraviti vlastitu aplikaciju, a one najbolje zapošljavamo u Infinumu i Porsche Digital Croatia.'

'Glavni je cilj Akademije pomoći studentima da se pripreme za tržište rada kroz tečajeve koji pokrivaju specifične tehnologije. Prema dosadašnjem iskustvu, daje odličnu bazu koja studentima omogućava daljnji razvoj, izjavio je Ivan Đikić, Head of Academy Affairs, dodajući kako polaznici mogu očekivati individualni pristup i učenje od stručnjaka koji su godinama gradili znanje i vještine.

Stručno znanje polaznici će dobiti kroz predavanja koja će se održavati dva puta tjedno po 2 sata, dok će im mentori kroz svih pet tjedana biti na raspolaganju na konzultacijama uživo ili putem Slacka/maila, a nakon završetka dobit će i diplomu kojom se mogu pohvaliti na LinkedInu.

13.05.2021. 11:31:00
Novi komentar
nužno
nužno