« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
manchesterovo dijete

Beckham želi igrati protiv bivšeg kluba

Najpoznatiji igrač LA Galyxyja ide na drugu posudbu u Milan, a priželjkuje još jednom zaigrati na Old Traffordu protiv Man. Uniteda

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

David Beckham

,

LA Galaxy

,

Manchester United

,

Old Trafford

Engleski nogometaš David Beckham koji u siječnju dolazi na posudbu u AC Milan priželjkuje da talijanski klub na ždrijebu za nastavak Lige prvaka koji će se održati u petak dobije njegov bivši klub Manchester United.

Beckham (34), koji u siječnju dolazi drugi put na posudbu u Milan iz LA Galaxyja kako bi si osigurao nastup na svjetskom nogometnom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici, otišao je iz Uniteda 2003.

"Stvarno želim da Milan dobije moj bivši klub. Otkako sam otišao 2003. nisam igrao na Old Traffordu kao klupski igrač", izjavio je Beckham za "Gazzetta dello Sport".

"Prošlo je sedam godina i to stvarno želim. Ja protiv Uniteda, sjajno, zar ne? To bi bilo jako teško, ali i jako uzbudljivo".

Beckham, koji je i priznao da možda neće odmah ući u prvu postavu drugoplasirane ekipe u talijanskom prvenstvu, kazao je i da želi da se Engleska i Italija susretnu na svjetskom prvenstvu iduće godine. (hina/metro-portal)

16.12.2009. 13:24:28
Novi komentar
nužno
nužno