« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci
kapetan ipak donovan

Beckham ponovno u Galaxyju

Završila je posudba Milanu

(Getty Images)
Više o

David Beckham

,

LA Galaxy

Zvijezda engleske nogometne reprezentacije David Beckham (34) priključio se Los Angeles Galaxyu nakon što je završila njegova posudba u redovima Milana.

Beckham je po povratku u LA izjavio kako je jako motiviran i željan osvajanja trofeja, ali i potvrdio kako je riješio sve nesporazume sa suigračem Landonom Donovanom. Američki reprezentativac je Beckhama optužio da je isfrustrirana škrtica i loš suigrač, dok je "Becks" njega optužio da je "neprofesionalan".

"Ova priča je zaključena i o njoj više neću govoriti. To je stvar između Landona, mene i trenera. No sada je sve iza nas i nema se smisla osvrtati na ono što je bilo," kazao je Beckham.

Nakon sastanka s Donovanom i Beckhamom, trener Bruce Arena je odlučio kapetansku traku povjeriti Donovanu, koji je predvodio momčad kada je Beckham preselio u Milan.

"Nemam nikakvih problema zbog toga. Donovan je odličan kapetan i zaslužio je nositi traku. On ovu momčad sjajno vodi," dodao je Beckham.

Sukob koji je prijetio razdorom u svlačionici Galaxa što prije želi zaboraviti i Donovan.

"Moramo ići naprijed. Žao mi je zbog nekih riječi, no nema se smisla baviti prošlošću. Možda je i dobro da se ovo dogodilo. Sada smo razriješili neke stvari," zaključio je Donovan.

Prvu utakmicu u dresu LA-a po povratku iz Italije, Beckham će imati 16. srpnja protiv New York Red Bullsa. Galaxy se trenutačno nalazi na petom mjestu Zapadne konferencije.

Izvor: Hina

14.07.2009. 11:10:54
Novi komentar
nužno
nužno