« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
ZAŠTO, DAVIDE, ZAŠTO?

Talijanska voditeljica zna istinu o veličini Beckhamova ponosa

POGLEDAJTE VIDEO: Na reklamama za muško donje rublje poznati nogometaš izgleda poprilično obdareno, no, to je prijevara ako pitate Elenu Di Coccio

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (YouTube)
Više o

Giorgio Armani

,

David Beckham

,

donje rublje

,

elena di coccio

Beckham je bio predmet mokrih snova pripadnica ljepšeg spola diljem svijeta i tu titulu i dan danas drži. Naročito zbog golišavih plakata i reklama za muško donje rublje Giorgia Armanija.

Upravo su te reklame zaintrigirale talijansku voditeljicu Elenu Di Coccio koja je odlučila provjeriti koliko je na njima muškost slavnog nogometaša ustvari povećana (čitaj: fotošopirana).

Voditeljica se opremila žutim rukavicama, sačekala Beckhama kod jednog restorana i nekoliko puta „nasuho" vježbala hvatanje za genitalije. Dok je Beckham ništa ne sluteći razgovarao s gomilom novinara, Elena se probila kroz gužvu i uhvatila ga za „ponos". Beckham se šokiran odmah povukao i krenuo prema automobilu dok su tjelohranitelji zadržali Elenu podalje od njega.

Na kraju je Elene dala izvješće o onome što je zanimalo milijune žena diljem svijeta: "Opipala sam i mali je. Davide, sve si nas prevario. Zašto si koristio vatu? Sve je to trik".


21.01.2010. 15:27:51
Novi komentar
nužno
nužno