« Zagreb
objavljeno prije 3 godine i 11 mjeseci
PRIJAVITE SE

Bazaar na platou garaže Tuškanac

Nakon sjajno posjećenog prošlogodišnjeg izdanja Bazaar se ponovo pojavljuje u sklopu Gričevanja, ali ovaj put na još boljoj lokaciji - platou iznad garaže Tuškanac

Ludo zabavni i posjećeni Bazaar ovaj puta na Tuškancu
Ludo zabavni i posjećeni Bazaar ovaj puta na Tuškancu (LAA)
Više o

Bazaar

,

garaža Tuškanac

,

prijave

Novo izdanje Bazaara, našeg najpoznatijeg i najuspješnijeg urbanog marketa, održat će se u subotu 3. listopada u sklopu ovogodišnjeg Gričevanja na izdvojenoj lokaciji - platou iznad garaže Tuškanac. Za sudjelovanje se potrebno prijaviti zaključno s nedjeljom 27. rujna u 23:59 na mail bazaarukvartu@gmail.com.

PRIJAVE

S obzirom na više od 1500 izlagača i 20.000 posjetitelja na proteklih sedam izdanja organizatori najavljuju jedno od najvećih Bazaara dosad.

Za sudjelovanje se potrebno prijaviti zaključno s nedjeljom, 27. rujna u 23:59 na mail bazaarukvartu@gmail.com. Uz prijavu je potrebno poslati svoje ime I prezime ili umjetnički alterego s par fotografija radova, a u obzir dolaze isključivo vintage, dizajnerski ili handmade proizvodi.

Nakon sjajno posjećenog prošlogodišnjeg izdanja Bazaar se ponovo pojavljuje u sklopu Gričevanja, ali ovaj put na još boljoj lokaciji - platou iznad garaže Tuškanac.

Bazaar je jednodnevno događanje koje okuplja umjetnike, umjetničke grupe, male obrte, dizajnere i kolekcionare na jednom mjestu. Raznovrsnim izborom prodajnih i izložbenih artikala, velikim brojem domaćih i inozemnih prijavljenih izlagača te još većim brojem posjetitelja Bazaar je dokazao svoju uspješnost i potrebu za takvim tipom događanja.

Na ovom, sedmom izdanju, ljubitelji primjenjene umjetnosti, dizajna, vintagea, odjevnih, dekorativnih i umjetničkih predmeta, namještaja, odjeće, nakita, kao i ljubitelji zdrave domaće hrane i domaćih proizvoda, moći će se zabaviti i uživati cijeli dan u pozitivnoj atmosferi i ugodnom društvu u samom centru Zagreba. Dosad je na Bazaaru izlagalo više od 1500 izlagača iz Hrvatske I regije, a posjetilo ga je 20.000 posjetitelja čime je postao najveći i najvažniji urbani market u Hrvatskoj.

25.09.2015. 12:53:00
Novi komentar
nužno
nužno