« Nogomet
objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca
FABIO CAPELLO:

Barcelonu će uništiti umor

U završnici sezone igrače koji su već izmoreni očekuje niz teških i iscrpljujućih dvoboja.

(Getty Images)
Više o

Real Madrid

,

Barcelona

,

Fabio Capello

,

Liga prvaka

,

umor igrača

Izbornik engleske nogometne reprezentacije i bivši trener Real Madrida Fabio Capello smatra kako bi umor mogao zaustaviti Barcelonu od osvajanja trostruke krune - naslova pobjednika Lige prvaka, španjolskog prvenstva i Kupa.

"Barcelona se bori za tri trofeja, međutim mogao bi presuditi umor njezinih igrača. U samoj završnici sezone njezine igrače očekuje niz teških i iscrpljujućih dvoboja, a igrači su već sada umorni. To sasvim sigurno u španjolskom prvenstvu otvara priliku Real Madridu," istaknuo je Capello.

Barcelona je sredinom sezone imala 12 bodova viška pred "Kraljevskim klubom", no pet kola prije kraja razlika je samo četiri boda, a u subotu je na rasporedu "El Clasico" i prilika da Real još više smanji zaostatak. Barca je ovoga tjedna odigrala prvi susret polufinala Lige prvaka protiv Chelsea (0:0), a 13. svibnja j očekuje finale Kupa Kralja protiv Athletic Bilbaoa.

"Barcelona ima 20-tak kvalitetnih igrača, međutim svega nekoliko rade prevagu na terenu, a oni igraju stalno," dodao je Capello koji je u dva navrata vodio Real (1996-97, 2006-07) i osvojio dva naslova prvaka. (hina/metro-portal)

30.04.2009. 14:30:32
Novi komentar
nužno
nužno