« Clubbing
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
PARTIJANJE

Barbarella's Adriatica večeri – plešite pod zvijezdama u kolovozu

Cijene ulaznica za klub su snižene i iznose 50 kuna po večeri, a klub je otvoren od ponoći do 6 ujutro

Sjajan program u kolovozu
Sjajan program u kolovozu (Barbarellas)
Više o

Barbarellas

,

program

,

kolovoz

Klub Barbarella's u Pirovcu nudi priliku za ples pod zvijezdama kroz seriju glazbenih večeri Adriatica Nights tijekom kolovoza. Pridružite se glazbenim istomišljenicima u legendarnom klubu na otvorenom na vikend događajima s domaćim i međunarodnim glazbenim znalcima koji predstavljaju živahnu underground scenu i svjetski poznate izvođače. Cijena ulaznice za Adriatica večeri je snižena i iznosi 50 kuna po danu.

Klub Barbarella's drugi je dom festivala na lokaciji The Garden Tisno, a ova je sezona već vidjela tiuće nasmijanih lica i nezaboravne trenutke u prostoru koje nudi odličnu atmosferu i sjajno ozvučenje. Dobra je to preporuka za provesti ostatak ljeta na mjestu koje okuplja sve ljubitelje dobrog zvuka i plesa pod zvijezdama.

Barbarella's će svoj nezavisni život obilježiti sjajnim gostovanjima, a jedan od događaja ćeuveličati i francuski electrohouse i minimal DJ i producent Ivan Smagghe, Stacey Pullen, Valentino Kanzyani te Carl Craig, jedno od najvažnijih imena detroitske techno scene koji će odvrtiti set od 3 sata.

Cijelom line upu se priključuje i domaća ekipa, ikona techna Petar Dundov, Eddy Ramich, vlasnik jedne od najdugovječnijih zagrebačkih klupskih večeri Kontrapunkt, Pytzek, vlasnik sve poznatije etikete Burek, ali i techno/house majstor Jan Kinčl Zero. Timu organizatora se priključuje Mark Broadbent, ikona s Ibize koji je godinama radio za jednu od najpoznatijih svjetskih klupskih večeri, We Love... Space, te će klubu Barbarella's podariti novi život i pobrinuti se da dočekate zoru s rukama u zraku.

Barbarella's Discoteque ljetni program 2014

4. kolovoz, ponedjeljak - Ivan Smagghe - Justin Robertson - Jan Kinčl Zero
8. kolovoz, petak - Kenny Larkin - Petar Dundov - Dokser - Malandra Jr.
9. kolovoz, subota - Valentino Kanzyani - Ian F B2B Aneuria - Mariano Mateljan - Dub Sones
15. kolovoz, petak - Max Cooper - Petar Dundov - Dub Sones
16. kolovoz, subota - Stacy Pullen - Eddy Ramich - Borut Cvajner
22. kolovoz, petak - 20 years of Wiggle with Terry Francis - Nathan Coles - Pyztek
23. kolovoz, subota - Darren Emmerson - Pier Bucci - Sergej Snooze
30. kolovoz, subota - Carl Craig - Dub Sones - Miro

Kreirajte si vikend ispunjen sunčanim danima i plesnim večerima. Panturist Arriva vozi iz Slovenije, Italije i Hrvatske prema Šibeniku, Tisnom i Pirovcu, a povoljne cijene za direktne ili kombinirane rute pogledajte na www.goopti.com, www.panturist.hr ili www.arriva.si i prvih 20 koji rezerviraju prijevoz na Goopti.com s bilo koje relacije, uz upisivanje koda PC7SA655SP dobivaju popust od 5 eura.

Ograničen broj smještajnih kapaciteta bit će omogućen na lokaciji The Garden Tisno, u malenom zaljevu s privatnom plažom i restoranom, samo 15 minuta vožnje autom do kluba Barbarella's u Pirovcu. Možete birati između apartmana i luksuznih Shikar šatora, a sve upite pošaljite na  apartments@thegardentisno.com or camping@thegardentisno.com

Cijene ulaznica za klub su snižene i iznose 50 kuna po večeri, a klub je otvoren od ponoći do 6 ujutro. Ako imate ulaznicu za Stop Making Sense festival, prva večer 4. kolovoza je besplatna.

Sve informacije provjerite na facebook stranici www.facebook.com/BarbarellasDiscotheque
24.07.2014. 10:54:00
Novi komentar
nužno
nužno