« Clubbing
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
PARTIJANJE

Barbarella's Adriatica večeri 15. i 16. kolovoza

Legendarni klub na otvorenom, Barbarella's u Pirovcu, nudi priliku za ples pod zvijezdama kroz seriju glazbenih večeri Adriatica Nights tijekom kolovoza

Eddy stiže u Pirovac
Eddy stiže u Pirovac (Bertrand Niguel)
Više o

Barbarellas

,

Eddy Ramich

,

Adriatica Nights

Legendarni klub na otvorenom, Barbarella's u Pirovcu, nudi priliku za ples pod zvijezdama kroz seriju glazbenih večeri Adriatica Nights tijekom kolovoza. Cijena ulaznice za Adriatica večeri je snižena i iznosi 50 kuna po danu, a klub je otvoren od ponoći do 6 ujutro.

15. kolovoza na rasporedu je večer koja u goste dovodi Max Coopera, a trenuto je on jedno od najjačih imena elektronske glazbe. Tu je i domaća techno legenda Petar Dundov, ali i Dub Sones, dub techno projekt.

Max Cooper mix

16. kolovoza u gostima je jedna od ključnih figura i inovator, te pripadnik drugog vala detroitske techno scene Stacey Pullen. Uz njega nastupa i domaći Eddy Ramich, vlasnik jedne od najdugovječnijih klupskih večeri Kontrapunkt i svestrani Puležan Borut Cvajner.

Stacey Pullen mix

Klub Barbarella's drugi je dom festivala na lokaciji The Garden Tisno, a ova je sezona već vidjela tiuće nasmijanih lica i nezaboravne trenutke u prostoru koje nudi odličnu atmosferu i sjajno ozvučenje. Dobra je to preporuka za provesti ostatak ljeta na mjestu koje okuplja sve ljubitelje dobrog zvuka i plesa pod zvijezdama.

Barbarella's Discoteque ljetni program 2014

15. kolovoz, petak - Max Cooper - Petar Dundov - Dub Sones
16. kolovoz, subota - Stacy Pullen - Eddy Ramich - Borut Cvajner
22. kolovoz, petak - 20 years of Wiggle with Terry Francis - Nathan Coles - Pyztek
23. kolovoz, subota - Darren Emmerson - Pier Bucci - Sergej Snooze
30. kolovoz, subota - Carl Craig - Dub Sones - Miro

Sve informacije provjerite na facebook stranici www.facebook.com/BarbarellasDiscotheque

Ulaznice možete kupiti na stranici Resident Advisor , Watch The Garden Grow, a za Into The Wild i na stranici Entrio.hr i svim prodajnim mjestima.

Kreirajte si vikend ispunjen sunčanim danima i plesnim večerima. Panturist Arriva vozi iz Slovenije, Italije i Hrvatske prema Šibeniku, Tisnom i Pirovcu, a povoljne cijene za direktne ili kombinirane rute pogledajte na www.goopti.com, www.panturist.hr ili www.arriva.si i prvih 20 koji rezerviraju prijevoz na Goopti.com s bilo koje relacije, uz upisivanje koda PC7SA655SP dobivaju popust od 5 eura.

Ograničen broj smještajnih kapaciteta bit će omogućen na lokaciji The Garden Tisno, u malenom zaljevu s privatnom plažom i restoranom, samo 15 minuta vožnje autom do kluba Barbarella's u Pirovcu. Možete birati između apartmana i luksuznih Shikar šatora, a sve upite pošaljite na apartments@thegardentisno.com or camping@thegardentisno.com

14.08.2014. 08:30:00
Novi komentar
nužno
nužno