« Zagreb
objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca
SRAMOTA!

Bandić odobrio poskupljenje ZET-u

Karta na trafici (Tiska, naravno) koštat će 12 kuna, u tramvaju čak 15, mjesečni radnički pokaz je 360 kuna

Privilegija vožnje u ZET-ovom stalnokasnećem busu je poskupila
Privilegija vožnje u ZET-ovom stalnokasnećem busu je poskupila (ZET)
Više o

ZET

,

tramvaji

,

poskupljenja

,

autobusi

,

cijena karata

Trakavica oko nove cijene gradskog prijevoza završila je očekivano, velikim poskupljenjem. Bez obzira na sve najave i navodnu socijalnu osjetljivost vladajućih u Gradskoj skupštini, ručice socijaldemokrata trenutno su poletjele u zrak na prijedlog o bezobraznom poskupljenju ZET-ovih usluga.

Jeftinu demagogiju SDP-ovaca nećemo prenositi kako bismo poštedjeli čitatelje naglog pada IQ-a pod utjecajem nesposobnosti ljudi koji vode ovaj grad, a jedini dobar PR će, po običaju, izvući Bandić koji je svoj potpis na novi cjenik uvjetovao korekcijama prema dolje. Iako su cijene i dalje bezobrazno velike za drndanje u prenatrpanim tramvajima koji rijetko voze.

Bandićeva demagogija je ponovno zastrašujuća, jer tvrdi da je pokušao zaštiti najugroženije socijalne skupine, učenike, studente i umirovljenike ... Naravno, one koji hrane te skupine, radnici, nisu dobili popust.

Mjesečna karta je tako 120 kuna, godišnja 1200, no za radnike je to 360 odnosno 3480 kuna godišnja. Karta u tramvaju košta 15 kuna, a na trafici 12.

Drugi udar, onaj cijena vode još nije definiran, Bandić bi se u srijedu trebao očitovati o ideji Holdinga da cijena kubika bude 13.49 kuna, plus još harač od 18.41 kune po računu - za vodu koju Holding troši iz gradskog vodovoda za pranje ulica.

28.02.2012. 20:50:39
Novi komentar
nužno
nužno