« Zagreb
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
IGRICE

Bandić očekivano prebacio punomoć na Vesnu Kusin

Milan Bandić je očito nezadovoljan radom Sandre Švaljek povukao njenu punomoć za vođenje grada i ovlastio Vesnu Kusin

Bandić pokušava vratiti kontrolu nad Gradom
Bandić pokušava vratiti kontrolu nad Gradom (Arhiva)
Više o

Milan Bandić

,

Sandra Švaljek

,

Vesna Kusin

Zamjenice zagrebačkog gradonačelnika Vesna Kusin i Sandra Švaljek potvrdile su u četvrtak novinarima da su od gradonačelnika Milana Bandića dobile dokument kojim je za vrijeme 'privremene odsutnosti' Vesnu Kusin ovlastio za poslove vođenja Grada - Kusin je rekla kako će joj prvi potez biti razgovor sa Švaljek, koja je obraćanje javnosti najavila za petak.

Sandra Švaljek nije htjela odgovarati na novinarska pitanja, rekavši kako u ovom trenutku nema komentara na to što joj je oduzeta punomoć, te najavivši da će sutra u 10 sati novinari na tiskovnoj konferenciji dobiti njezinu konačnu izjavu o tome. Na njihov upit koji će joj biti prvi potez, kratko je odgovorila: 'Prvi potez... dajem izjavu za novinare s obzirom da postoji veliki interes medija'.

Upitana znači li to da joj Bandić više ne vjeruje, Švaljek je ponovila kako u ovom trenutku nema komentara. 'Sutra ću vam se obratiti u 10 sati na konferenciji za novinare', kazala je. Bez njezina odgovora ostalo je i pitanje namjerava li ostvariti najavu i podnijeti ostavku na dužnost zamjenice gradonačelnika.

Način na koji je to Bandić izveo pokazuje njegovu želju za vlašću - tijekom sjednice Gradske skupštine u dvoranu je ušao njegov tjelohranitelj Robert Ljutić i predao dokumente Sandri Švaljek i Vesni Kusin i čekao da ih one potpišu ...

27.03.2015. 08:01:00
Novi komentar
nužno
nužno