« Zagreb
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca

Bandić kreće u kampanju za Grad

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović ignorirao je subotnji skup Bandićevih pristaša na Bundeku

Oporba unutar samog SDP-a za Bandića je opasnija i od HNS-a
Oporba unutar samog SDP-a za Bandića je opasnija i od HNS-a (Drago Sopta/CROPIX)
Više o

Milan Bandić

,

SDP

,

Radimir Čačić

Gradski SDP u subotu je na jezeru Bundek, uz besplatno pivo i jela s roštilja, održao svoje tradicionalno druženje za članove stranke, čime je ujedno i službeno započeo s pripremama za lokalne izbore u svibnju sljedeće godine.

U vatrenom govoru, gradonačelnik Milan Bandić je s pozornice poručio svim SDP-ovcima i dijelu javnosti koji otvoreno istupaju protiv njega da nitko neće podijeliti SDP:

- Govore nam da smo mi jedno, centrala drugo, a građani treće. E pa neće to ići, svi smo mi samo jedno. SDP je u Zagrebu tri puta dobio izbore, a sa našim koalicijskim partnerima, što su samo građani, dobit ćemo i četvrti mandat! Najavljujem vam da ćemo se svakih šest mjeseci na ovaj način sastati na Bundeku, jer smo mi najbolje organizirana stranka u gradu.

Bezopasni ČačićNa pitanje boji li se HNS-ova kandidata Radimira Čačića, Bandić je odgovorio da se boji samo ‘dragog Boga i svoje majke’. 

Uvjeravam vam vas da ćemo na proljeće pobijediti na sve četiri razine u gradu; na mjesnim odborima, u vijećima gradskih četvrti, u skupštini a imat ćemo i gradonačelnika iz svoji redova, dodao je Bandić.

Okupljeni SDP-ovci razočarano su se razišli budući da su očekivali i predsjednika stranke koji se nije pojavio.

- Ne znam zašto ga nema, ali bilo bi u redu da dođe, jer smo mi najveća gradska organizacija s 9000 članova - rekao je za Javno.hr predsjednik Vijeća GČ Novi Zagreb-zapad Jadranko Baturić. Na skupu se nije pojavio ni Milanovićev savjetnik Jurica Meić, budući da se istodobno ženio u Šibeniku. (DM) 

23.06.2008. 00:24:16
Novi komentar
nužno
nužno