« Televizija
objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca
AXN ADRIA

AXN božićno-novogodišnji filmski maraton

Filmski maraton na AXN Adriji traje od Božića do Nove godine, pa pogledajte što sve ima...

Samo vam AXN treba za ove blagdane ;)
Samo vam AXN treba za ove blagdane ;) (Arhiva)
Više o

AXN

,

AXN Adria

,

božićni maraton

Počevši od Badnjaka, pa sve do stare godine program AXN Adrie u potpunosti će biti posvećen filmovima. Na rasporedu je ukupno 93 hit naslova koji će žanrovski proći od horora, komedija i drama, pa sve do akcijskih i avanturističkih blockbustera, među kojima su neki od najvećih i najuspješnijih filmova u povijesti svjetske kinematografije.

Subota, 24. prosinca

Svi koji Badnjak odluče provesti ispred malih ekrana na AXN Adriji će naći niz poznatih filmova koji kreću već od 6:50 ujutro. Subotnji program donosi naslove poput „Legenda o Zorou", „Ubojica mekog srca", „Salt", „Najluđi Božić", „Veza bez obaveza"„Hostel", „Znam što si radila prošlog ljeta", „Veza bez obaveza" i veliki hit Rona Howarda po bestselleru Dana Browna „Anđeli i demoni".

Nedjelja, 25. prosinca

Božićna nedjelja započinje filmovima „Prva nedjelja", „Alpha", „Jumanji: Dobro došli u džunglu" i „Zathura: Svemirska avantura". Sredina dana preuzet će „Osmijeh Mona Lise", „Ovog Božića", „Dogodilo se na Manhattanu" i „Turist". Kraj večeri rezerviran je za „Hostel 2", „Resident Evil" i „Uvijek ću znati što si radila prošlog ljeta".

Ponedjeljak, 26. prosinca

U ponedjeljak AXN Adria donosi 11 naslova, među kojima se ističu odlična avantura „2012", zatim „Tintinove pustolovine", „Bijes pod kontrolom", „Gubitnik", „Ricki & The Flesh" te dva nastavka horor franšize „Resident Evil" s Millom Jovovich u glavnoj ulozi.

Utorak, 27. prosinca

Utorak na AXN donosi niz komedija („Najluđi Božić", „Pedeset prvih poljubaca" i „Predigra za brak"), zapaženih drama („NLO", „U potrazi za srećom") i jakih akcijsko-avanturističkih aduta („Peti val", „Crno more", „2012", kao i dva Resident Evil naslova „Istrebljenje" i „Apokalipsa").

Srijeda, 28. prosinca

Sredinom tjedna na programu će se naći ukupno 12 filmova, od 6:10 do 3:50 sljedećeg jutra. Sve započinje s „Tintinovim pustolovinama", a završava s drugim djelom horora „Hostel". Između ta dva naslova smjestili su se „Krojač Paname", „Zohan je zakon", „Opasna veza", „Lovac na glave", „Osmijeh Mona Lise" te dva Resident Evil nastavka.

Četvrtak, 29. prosinca

„Noći Talladege: Balada od Rickyju Bobbyju", „Moja lažna žena", „Patriot", „Bijes pod kontrolom", „Predigra za brak", „Gospodar vjenčanja", „Putnici", „Hotel Transylvania 3", kao i „Resident Evil: Zadnje poglavlje" na programu su AXN Adrije u četvrtak 29. prosinca.

Petak, 30. prosinca

Posljednjeg petka u godini gledatelji AXN-a uživat će nizu poznatih blockbustera. Jutarnji program otvorit će animirani hit „Kuća čudovišta" nakon kojeg slijede „Karate Kid", „Pedeset prvih poljubaca", „Veza bez obveza", „Klub čitatelja Jane Austen" i „Odrasli". Večernji raspored, od 19:00, predvode „Gola istina", „Venom", „April Fool's Day", „Underworld: Pobuna Likana", „Crno more" te „Resident Evil: Zadnje poglavlje".

Subota, 31. prosinca

Ispraćaj 2022. i doček 2023. proći će u znaku posljednje etape filmskog maratona u godini. Sve započinje jutarnjim emitiranjem filmova „Rick & The Flash", „Pikseli", „Gospodar vjenčanja" i „Putnici". Sredina dana rezervirana je za blockbustere „Godzilla", „Odrasli 2", „Od klinke do komada" i „Šesti dan", dok su za finiš programa pripremljeni „Zombieland", dva nastavka franšize Underworld („Buđenje" i „Pobuna Likana") te za sam kraj drama „Opasna veza".

22.12.2022. 17:00:00
Novi komentar
nužno
nužno