« Fun
objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci
SRETNO SPAŠENA

Australka tjedan dana bila zaglavljena u WC-u

Ženu koja je nogama zapela za školjku, a tijelom za vrata, spasili su vatrogasci nakon dojave susjeda koji je čuo zapomaganje

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Corbis)
Više o

Austrija

,

wc

,

Queensland

Unesrećena 67-godišnja Australka tjedan je dana bila zaglavljena između zahodske školjke i vrata. Prema dostupnim informacijama nesretnica je dehidrirala, a odvezena je u bolnicu nakon što su ju vatrogasci iz Ispwicha u nedjelju spasili skidanjem zahodskih vrata. Čini se kako stradalnica, inače dijabetičarka, nema ozbiljnijih posljedica te se dobro oporavlja.

O bizarnoj nezgodi zna se samo da su joj se u ranim jutarnjim satima 19. srpnja noge nekako zaglavile sa svake strane školjke, a tijelo na vratima koja se na nesreću otvaraju prema unutra.

Spasonosni trenutak odvio se u nedjelju ujutro kada je susjed Michael Hibberd čuo zapomaganje dok je u dvorištu vješao rublje. Pokušao je ući u kuću, ali je morao pozvati policiju jer nije uspio otvoriti kućna vrata. Hibberd smatra da je ovo još jedna potvrda kako se ljudi moraju zbližavati sa susjedima.

"Dovoljno je samo obavijestiti ih idemo li kamo. Ako išta postane imalo neobično, na primjer ako ih niste vidjeli ili čuli tjedan dana, možda treba samo pokucati i provjeriti je li sve u redu", rekao je herojski susjed Hibberd za australske medije.

Izvor: Hina

28.07.2009. 16:39:46
Novi komentar
nužno
nužno