« Najave & Događanja
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
BESPLATNI KONCERTI

Atomic Dance Factory i Meritas na Danima multimedije

U srijedu i četvrtak, 17. i 18. ožujka očekuju vas nova iznenađenja u Profil Megastoreu. Svi koncerti su besplatni i traju oko sat vremena!

(Profil)
Više o

Meritas

,

Profil Megastore

,

Atomic Dance Factory

,

Pink Studio

,

Target

Srijeda 17. ožujka - Atomic Dance Factory i Target

U 19.00 sati doznajte što je lansiralo plesnu skupinu ''Atomic dance factory'' u finale prve sezone showa ''Supertalent''. Na Danima multimedije u Profilu ADF će koreografijom pratiti i repera Targeta u nekoliko pjesama, na njihovo iskreno oduševljenje, jer za njega kažu da je jedan od rijetkih koji zaista zaslužuje "respect".

Jedan od najtalentiranijih hrvatskih repera, Target, pokazat će reperske vještine i varijacije u 20.00 sati i ujedno zatvoriti večernji program Dana multimedije.

Target je nekadašnji član renomiranog i poznatog hip hop dvojca TRAM 11 (koji se smatra jednima od začetnika zagrebačke, a i hrvatske hip hop scene). Album "Još jedan dan u Zagrebu" donosi 20 pjesama prožetih zagrebačkom tematikom a cijeli album odiše pravim hip hop zvukom i pokušava vratiti zagrebači rap u vrijeme El Bahatija i Tram11.

Četvrtak 18. ožujka - Pink Studio i Meritas

U 19.00 sati slijedi live nastup sastava Pink Studija, mladih i talentiranih glazbenika koji su se već domogli vrha domaćih top ljestvica singlovima Infa Inga i Jutro poslije.

Prošle su godine izdali svoj prvi album "Soundtrack za Lutku" kojeg je Petar Beluhan okarakterizirao kao trinaest songova koji jedan za drugim otkrivaju zdravi mladenački zanos, energiju, poneki biser i jasnu tendenciju k modernom, specifičanom i aktualnom 'zagrebačkom' zvuku, indie popu sjetnih atmosfera i progresivnim tendencijama uz prepoznatljive ženske vokale.

Specijalitet dana je nastup glazbenog dua ''Meritas'' koji je na programu u 20:00 sati. Poznati duo oformljen je 1996. godine, a do sada su djevojke snimile četiri albuma, zaradile nekoliko nominacija za glazbene nagrade i postale jednim od najemitiranijih izvođača u hrvatskom radijskom eteru.

Nastupaju u poluakustičnoj varijanti, a drugu stranu njihovih nastupa čini njihov zajednički tribute program s Jelenom Radan pod nazivom "When tomorrow comes" u kojemu djevojke izvode pjesme autorica koje su na njih izvršile glazbeni utjecaj.

17.03.2010. 14:26:35
Novi komentar
nužno
nužno