« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina
NAJAVE

Asus također priprema pametan telefon za gamere

Asus gaming model telefona bit će dio Republic of Gamers (ROG) linije koja uključuje i prijenosna i stolna računala

Smartphone u ROG liniji proizvoda?
Smartphone u ROG liniji proizvoda? (ASUS)
Više o

ASUS

,

Republic of Gamers

,

gaming smartphone

Igranje igara na pametnim telefonima mnogima je omiljena zabava. Nakon Razer Phone, Xiaomi Black Shark gaming pametnog telefona predstavljenog ovih dana, i uskoro Nubia Red Magic Devil modela, na tržištu bi se trebao pojaviti jedan vrlo konkurentan Asus uređaj optimiziran za videoigre.

Asus CEO Jerry Shen, tijekom otvaranja 100. Asus trgovine na Filipinima, u intervjuu objavljenom na web stranici Astig, najavio je u bliskoj budućnosti lansiranje gaming pametnog telefona. Nije otkrio bilo kakve detalje, uključujući i njegove tehničke karakteristike. To je još sve stroga tajna.

Ali s obzirom na trenutnu ponudu komponenti u mobilnom tržištu i nedugo objavljen ZenFone 5Z uređaj čije su nam specifikacije jako dobro poznate, novi gaming pametan telefon bit će opremljen Qualcomm Snapdragon 845 platformom s Adreno 630 grafičkim akceleratorom i 8 GB RAM-a. Nadamo se da stopa osvježenja zaslona bit podignuta na 120 Hz kako bi se postigla glatkoća prikaza slike tijekom igranja.

Najvjerojatnije, Asus gaming model bit će dio Republic of Gamers (ROG) linije koja uključuje i prijenosna i stolna računala.  

Piše: Sanja Ledinek
28.04.2018. 09:45:00
Novi komentar
nužno
nužno