« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca
NOVOSTI

ASUS 27. veljače najavljuje ZenFone 5 seriju pametnih telefona

Vjerojatno će ASUS pratiti trenutni trend ili sada već standard prikaza slike na zaslonu u omjeru 2:1 te opremanje uređaja dvostrukim kamerama na poleđini

Što nam sprema ASUS?
Što nam sprema ASUS? (ASUS)
Više o

ASUS

,

Zenfone 5

,

MWC 2018

Među proizvođačima pametnih telefona koji će predstaviti svoje novitete tijekom MWC 2018 je i ASUS.

Najavili su konferenciju za medije 27. veljače kada bi trebala biti pokazana Zenfone 5 serija. Pogledamo li pozivnicu, jasno je vidljiv broj 5 u sredini i hashtag # backto5. Nema sumnje što Asus želi lansirati u javnost.

U pozivnici također vidimo pojavu Qualcomm Snapdragon marke što nam daje na znanje da će uređaji koristiti Snapdragon čipsete. Slogan "We Love Photo", također pokazuje da će Zenfone 5 serija dalje biti fokusirana na snimanje fotografija.

Prema glasina, ASUS će pokazati tri modela koji imaju brojne razlike u specifikacijama. To su Zenfone 5 (2018), Zenfone 5 Lite ( ZC600KL) i Zenfone 5 Max (X00QD) s baterijom pozamašnog kapaciteta.

Vjerojatno će ASUS pratiti trenutni trend ili sada već standard prikaza slike na zaslonu u omjeru 2:1 te opremanje uređaja dvostrukim kamerama na poleđini. Sve varijante Zenfone 5 također bit će pokretane Android 8.0 Oreo.

Vrijedi pričekati, čini nam se...

Piše: Sanja Ledinek
04.02.2018. 09:45:00
Novi komentar
nužno
nužno