« Zagreb
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
COOL

Art Park pivo by Medvedgrad & Pimp My Pump

Rezultat originalne suradnje Pivovare Medvedgrad te umjetničkog projekta Pimp my Pump proslavit će uz glazbu i ugodno druženje sa svima koji im se pridruže ovog petka, 9.lipnja 2017., od 18 sati

Fiino pivo! :)
Fiino pivo! :) (Pimp My Pump)
Više o

Zagrebački Art Park

,

Art Park Pivo

Ljetni projekt Art Park (lociran između Tomićeve, Ilice i Strossmayerovog šetališta ) nedavno je zakoračio u svoje drugo izdanje, a ovoga puta je za svoje posjetitelje pripremio jedinstvenu novost - prvo Art Park Pivo.

Rezultat originalne suradnje Pivovare Medvedgrad te umjetničkog projekta Pimp my Pump proslavit će uz glazbu i ugodno druženje sa svima koji im se pridruže ovog petka, 9.lipnja 2017., od 18 sati.

'Nakon višegodišnje suradnje Pivovare Medvedgrad i kolektiva Pimp my Pump u sklopu koje smo oslikali pet zagrebačkih pumpi, uredili park u Adžijinoj, proslavili rođendan Boba Marleyja te oslikali zidove prostora pivnica Medvedgrad diljem grada rodila se ideja da najposebniji zagrebački park dobije svoje originalno pivo.' - izjavio je Boris Bare, osnivač kolektiva Pimp my Pump i pokretač projekta Art Park, o nastavku zanimljive umjetničko-društvene priče.

Etiketu Art Park Piva potpisuje Pimp my Pump koji je ovim radom želio podsjetiti na dobru atmosferu i pozitivnu energiju sveprisutnu u Art Parku te ostati dosljedan originalnoj viziji koju prema svojim proizvodima njeguje Pivovara Medvedgrad.

'Pivovara Medvedgrad ima projekt Dobri Duh Zagreba kojim želimo podržati humanitarno djelovanje, a pogotovo one koji svojim talentom i trudom mijenjaju grad na bolje. Prošle godine Art Park je bio jedan on najomiljenijih gradskih evenata, a ove godine smo se odlučili za korak više te smo napravili pivo samo za Art Park! Bare i ekipa su savršeno odradili etiketu, mi smo napravili svoje s pivom i moram reći da smo svi oduševljeni rezultatom.' - izjavio je ovim povodom Ivan Nauković, voditelj marketinga Pivovare Medvedgrad.

Što se tiče same kvalitete i okusa Art Park Piva dovoljno govori komentar jednog od najcjenjenijih hrvatskih pivskih kritičara, Marka Ožegovića.

'Kao što mnogi iskusni pivoljupci znaju, craft pivarstvo često zna biti prava umjetnost. Suradnja Art Parka i Pivovare Medvedgrad je stoga apsolutno logičan korak koji je rezultirao kvalitetnim pivom. Medvedgradov Art Park je ukusan, pitak Vienna lager koji lijepo demonstrira Vienna slad i balansira je češkim Bobek i njemačkim mandarina Bavaria hmeljem, bez odlaska u ekstreme.'

08.06.2017. 13:31:00
Novi komentar
nužno
nužno