« Spektakli
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
AMERIČKI SAN

Arnold Schwarzenegger piše memoare - od austrijskog emigranta do guvernera Kalifornije

Hoće li bivši guverner Kalifornije pisati i o pikantnim detaljima iz svoje biografije, vanbračnoj djeci kojima se ne zna broj - nije još poznato

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (MWN)
Više o

Arnold Schwarzenegger

,

memoari

Arnold Schwarzenegger, slavni hollywoodski Terminator i bivši političar  piše memoare, potvrdio je njegov izdavač u New Yorku, prenosi Hina vijest BBC-a.

Schwarzenegger je početkom godine počeo raditi na pisanju biografije s javnosti nepoznatim piscem, 'ghost writerom'. Knjiga pod naslovom "Total Recall: My Unbelievably True Life Story" trebala bi biti objavljena za otprilike godinu dana, objavio je izdavač "Simon&Schuster".

Biografija će pratiti Schwarzeneggerov put iz njegove rodne Austrije, uspjehe u body buildingu, do sjajne karijere u Hollywoodu i obnašanja dužnosti guvernera Kalifornije.

"Nitko nema ni izbliza takvu životnu priču. Od siromašnog emigranta do prvoklasnog sportaša, od najveće svjetske filmske zvijezde do guvernera Kalifornije", rekao je Jonathan Karp iz izdavačke kuće "Simon&Schuster".

Nije poznato hoće li u memoarima biti obrađena tema njegova razvoda od Marie Shriver nakon 25 godine braka. Par se razveo ove godine nakon što je otkriveno da Schwarzenegger ima dijete s njihovom kućnom pomoćnicom.

Schwarzenegger je ured kalifornijskog guvernera napustio u siječnju i izjavio da se namjerava vratiti filmskoj karijeri. Na velike ekrane vratit će se uskoro filmom "The Last Stand", vesternom u kojem glumi šerifa.

25.09.2011. 09:14:18
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Felix394
    27.09.2011. 17:21
    švarci :)
Novi komentar
nužno
nužno