« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
BLIJEDA SLIKA

Argentina bijesna na Messija i reprezentaciju

"Reprezentacija još jednom razočarala," naslov je u Clarinu, dok list El Argentino u tekstu pod naslovom "Još jedna blijeda slika" oštro kritizira igru Batistinih odabranika

El Argentino
El Argentino (El Argentino)
Više o

Leo Messi

,

Argentina

,

Copa America

Argentinska javnost obrušila se na Lionela Messija i društvo nakon još jednog razočaravajućeg nastupa argentinske reprezentacije na Copa America, pišu Hina i brojni svjetski mediji.

"Gauči" su u prva dva kola remizirali protiv Bolivije (1:1) i Kolumbije (0:0) i sada im prijeti ispadanje već u prvom krugu natjecanja. Navijači su bijesni što su i pokazali isprativši igrače nakon utakmice s Kolumbijom zvižducima i pogrdnim povicima.

"Nismo zalužili takvo ponašanje. Znam da su navijači ljuti i tužni, no reprezentativci su zaslužili poštovanje," istaknuo je argentinski izbornik Sergio Batista.

Upravo su Batista i Messi dobili najviše po 'prstima'. Izbornik jer je igra argentinske vrste negledljiva i neefikasna, a Messi jer je na terenu potpuno nevidiljiv. Dio javnosti čak je počeo prizivati povratak Diega Maradone koji je napustio kormilo reprezentacije nakon debakla na svjetskom prvenstvu u Južnoj Americi.

"Reprezentacija još jednom razočarala," naslov je u Clarinu, dok list El Argentino u tekstu pod naslovom "Još jedna blijeda slika" oštro kritizira igru Batistinih odabranika. List "el Dia" navodi kako je frustrirajuće da Argentina niti sa četvoricom napadača (Messi, Tevez, Higuain, Aguerro) nije uspjela pronaći put do suparničke mreže. "El Independiente" kritizira izbornika zbog nedovoljno žustre i nemaštovite igre, a "La arena" piše kako se kriza argentinske reprezentacije dodatno produbila. "La Nacion" je udario po napadačima opisavši njihovu igru 'besciljnom'.

07.07.2011. 13:25:00
Novi komentar
nužno
nužno